Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KatkaLopatka

zuza123 a carina

Vôbec neriešte, dajte si väčšie. Ešte sa žiadna nesťažovala, že má veľké, práve naopak :) Nebojte sa toho, tak par ml je zanedbatelný rozdiel. Fotku pošlem určite, dnes alebo zajtra :)

a 0paris0

na chrbáte budeš ležať do vtedy dokedy sa nebudeš cítiť nato aby si ľahla na brucho. Ťažko to časovo vymedziť, mne Dr povedal, že do vtedy do kedy ich nebudem cítiť ako svoje. Ja som vyše mesiaca po a stále spím na chbte, už si síce dokážem ľahnúť aj na bok, ale radšej ešte neriskujem. :)

carina

*omyl ako zuza123 som chcela napisat (namiesto tej adky)

zuza123
kto ta bude operovat? ja som si zavolala dnes do siklienky a poslu mi obidva velkosti implantatov-rozhodnem sa s doktorom v den operacie

carina

ahoj katuskalopatka
ja by som ta chcela poprosit, ci by si nemala chut poslat fotky ako vyzeraju teraz, ked vravis, ze mensie/odpuchnute
tiez mam ten isty problem ako adka, dilemu 410/445ml. Rada by som pozrela na porovnanie. Na tej fotke ich mas velmi pekne. Dakujem

Mery NR

Baby a na Cliniku Avelane v Nitre ste čo počuli? Robí tam Mudr.Mládek a Mudr.Očenáš..
Ja som teraz 3 mesiace po pôrode (kojila som len mesiac) a chcem ísť tiež na prsia. Minulý týždeň som tam volala ohľadom objednania na konzultáciu, ale sestrička ma odbila, že je to moc skoro, že niektorí doktori robia prsia až rok po pôrode, kojení. Neviete mi s tým poradiť? Fakt musím čakať rok?! Ja som si myslela, že tak pol roka po pôrode si dám

zuza123

Katka Lopatka

ja teda neviem prosim ta porad mi teraz mam 75A a objednane 400ml,co teda mam robit mam si dat 420ml alebo az 450ml co ty na to ?PROSIM TA PORAD MI DIKY

davidoff

bianca003

určite to zvládnem, aj keď ja to budem mať horšie, ide mi naraz v jednej narkóze robiť rhinoplastiku aj ugmentáciu, no nič, musím vydržať :)) Určite to bude stáť za to