Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Lucy1990

áno teším sa veľmi, ja som chcela ísť len k nemu, všetky moje kamošky a známe čo poznám boli u neho a videla som jeho prácu na živo. Tak som sa dočkala, len pevne verím, že dobre dopadnú predoperačné, myslím že som zdravá ako ryba, ale čo ak nie som, no nejdem sa stresovať, pevne verím že som. Na predoperačné mi má sestrička ešte volať, kedy mám prísť, idem si robiť v Novamede. A konzultácia u doktora Červeňa stojí 20 eur.

Bianca1236

katkalopatka ano mam 450 profil tusim stredny musim kuknut co maju ceciky v ich obcianke :D uz sa tesim aj ja na lah na brucho. drzim ti palce nech sa aj tebe da co najskor :) a uz som zvedava na tvoje nove foto :D inak viem ze je to proces hojenia, ale myslis ze je to ok ked ma stipe rez na tom pravom pokazde ako stojim dlhsie nez 5minut? uz haluzim ci sa mi nezapaluju stehy. ale to urcite nie, ved ma obliali benzoliehom ci cim to ked ma prebalovali...

Lucy1990

Tak som sa dovolala Trskovi, pravdepodobne zajtra, alebo pozajtra pojdem na konzultaciu, este mi to poobede upresni:-) plati sa 15 eur za konzultaciu.

davidoff
Tak to ti velmi drzim palce, ja ked si predstavim tolko cakat na Cervena...uz chcem mat spat krasne prsia :-(

davidoff

sisa 20

aj ja sa pripájam k Lucy1990 mne sa Tvoje úplne páčia, tak si predstavujem tie svoje. Inak ideme mať skoro podobné, Ty máš anatom. 360 a ja idem mať anatom. 350. Tak pevne verím, že výsledok bude ako u Teba, lebo mám podobný základ. Idem k Mudr. Červeňovi už za 18 dní :)

Lucy1990

sisa20
Pozeram ze si bola u Trsku, mas ich velmi pekne spravene, urcite si spokojna :-) Bola by som ti povdacna za referencie na neho, rozmyslam ze by som skocila aj k nemu na konzultaciu a vybrala si medzi Cervenom a Trskom...

KatkaLopatka

Bianca1236

Ja spávam v úplnom ľahu, dokonca bez vankúša, ale je to každým dňom lepšie. Tiež som mala pocit, že ďalej to už nezvládnem, ale nejako to prešlo, alebo som si už zvykla. Ja počítam (teda dúfam) že tak o cca 2 týždne ľahnem do mojej obľúbenej polohy na brucho. Ty si si koľko ml vlastne dávala? 450? Už si nepamätám.

Bianca1236

uff neviem si predstavit ze by som mala vacsie implose. ved uz teraz mam 4 den a ide mi explodovat hrud vzdy ked stojim. neviem sa dockat kedy to odpuchne :) kazdopadne drzim palce kazdej co este len pojde pod noz, da sa to vydrzat. a to som padavka na bolest :)
katkalopatka, a ako spavas ked furt na chrbte? v sede ci uplnom lahu? lebo mne uz krize asi rezignuju kazdu chvilu

Zuleko

Carina
Choď jednoznačne do väčších,každá jedna baba čo je PO radí tej druhej aby brala väčšie.Tých pár mililitrov je úplne zanedbateľný rozdiel.A radšej sa zmieriť s trošku väčšimi prsiami ako s malými a potom si búchať hlavu o stenu,že si jednak vyhodila kopu peňazí za to a že predsa si si mohla dať väčšie :-))))veľa šťastia pri rozhodovaní,verím,že sa rozhodneš správne.

leila888

Daisynka

doktor mi zavola kde ma bude operovat,no dufam ze ten zvolen sa podari.zle som ti napsala,operacia bude predposledny novembrovy tyzden.baby tak pisli,ze v novamede platili za predoperacne do 50eur.