Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

laloa556 - super, závidím, snáď aj ja raz dôjdem do tohoto cieľa. :)
Spomínaš album - kde sa dajú fotky vidieť? Ď.

laloa556

... a hlavne na omak sú až neskutočne moc mäkké, čo som prekvapená.. neviem, či to je tým, že nejaký malý základ som mala, teda mám :) alebo aj tým, že ten silikón je neskutočne mäkký... akoby som tam nič nemala, len mám väčšie prská :)))

ZUZANA1407

caute...bola som na silikony pred 3 mesiacmi v Chirmed košice a nelutujem...........mam 420 okruhle nagor.....a som šťastna,ze som sa na to dala......super pocit.....:-))))takze to vaha,nech smelo ide do toho:-)))

laloa556

Ahojte babuľky :)

iba som vás chcela pozdraviť, už to bude za 2 týždne rok, čo som bola na OPke :) a vôbec neľutujem :))) len by som aj mohla pridať foto do albumu, nakoľko sú tam dosť staré fotky, ešte zo začiatku :)

kočky držte sa, juuuj normálne závidím tým, kt. to ešte len čaká, tie pocity a tak :))) budete spokojné, verím tomu ;)

Katka54

Ahojte baby, rovnako rozmýšľam nad opkou. Už pred viac ako 2 rokmi som raz bola na konzultácii u Mudr. Tršku v Ružinovskej nemocnici, ale potom som akosi zdupkala. :) Hlavne kvôli tomu, že som ešte nerodila.. A nerodila som doteraz, ale mám už o 2 roky zas viac, tak neviem, čo urobiť.. Rodinu plánujeme-neplánujeme momentálne, tzn., že ani sami nevieme.. Chcem sa spýtať, či sú tu baby, ktoré boli na zákroku pred pôrodom a ako sa potom silikóny správali počas tehotenstva, materstva? Mám počkať ešte?

A ešte jedna otázka - píšete tu o fotkách, viem sa aj ja na ne nejakým spôsobom pozrieť (pred-po)?

Ďakujem Vám.

Lia86

Lucy1990,

Aj ja som bola u dr Trsku a som spokojna, mam nieco rok po opke, SNOP kde operuje je super, dva dni pobudnes v nemocnici, bo budes mat redonove dreny, ale ked ti ich vytiahnu, nebudes mat prska opuchnute a ani modriny, ja mozem len odporucit. Ak by si mala nej otazocky kludne zodpoviem

KatkaLopatka

Bianca1236 a adka_22

Baby nebojte sa, akákoľvek bolesť pár dni po opke je normálná, štipanie, palenie, ťahanie, tlaky. Tiež je normálne, že v jednom viac a druhom menej. Ja som sa to pýtala Dr. na prvej kontrole po týždni tak ma ukľudnil.

Mery NR

davidoff,
ani neide o to, že chcem ísť čo najskôr, ale chcem ich mať už na leto hotové, odpuchnuté. Po prsiach túžim už roky a teraz keď už mám 2 deti konečne prišiel môj čas, tak sa neviem dočkať.. tak asi aj preto sa tak "ponáhlam"

adka_22

caute baby
aj vas bolelo stipalo a hlavne palilo len jedno prso po opke...uz uz mam chut volat doktorovi ci je to normalne lebo ho mam ako v ohni...