Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Sorry za tie zdvojené správy, neajk mi to tu blbne..

a áno, určite si to musím dobre premyslieť, ale Vám v každom prípade všetkých držím palce a s tými, ktoré to už majú úspešne za sebou blahoželám.:)

apropó, stretli ste sa aj s negatívnou skúsenosťou tu na fóre? Bola niektorá z vás aj nespokojná?

Katka54

ja mám 30, priateľa mám, ale tak stále okolo tej našej rodinky chodíme ako mačka okolo horúcej kaše.. Takto to bolo aj pred tými 2 rokmi, lenže potom prišla skvelá pracovná príležitosť, tak tie 2 roky ubehli ani neviem ako a neboli ani prská, ani detičky.. A to keď si predstavím, že som sa už tiež mohla vytešovať.. Fakt neviem, či do toho ísť pred tehotenstvom..

laloa556

Katka54 tak si s ním skús sadnúť, porozprávať sa, ak dieťa chceš.. povedz mu, že chceš aj prská :) a že takto by to bolo podľa teba rozumné.. budeš mať dieťatko, po 2 rokoch, alebo aj skôr pôjdeš na prská ešte počas materskej a budeš sa tešiť dvojako :))) v prvom rade si musíš ty premyslieť čo chceš.. lebo chápem, dať si robiť prská a hneď na to mať detičky, to skôr asi naopak....

KatkaLopatka

Katka54

Ja to mám podobne ako ty, mám o 2 roky menej a ani netuším čo ešte bude. Ale povedala som si teraz alebo nikdy a aj keby sa niečo počas tehotenstva v budúcnosti zmenilo, som pripravená a zmierená s ďalšou OP. Stoji mi to jednoznačne zato.

Katka54

ja mám 30, priateľa mám, ale tak stále okolo tej našej rodinky chodíme ako mačka okolo horúcej kaše.. Takto to bolo aj pred tými 2 rokmi, lenže potom prišla skvelá pracovná príležitosť, tak tie 2 roky ubehli ani neviem ako a neboli ani prská, ani detičky.. A to keď si predstavím, že som sa už tiež mohla vytešovať.. Fakt neviem, či do toho ísť pred tehotenstvom..

Katka54

laloa556 - super, ďakujem, pošlem. :) A dúfam, že to tak aj bude. Ty si už mala detičky odrodené? To jediné ma brzdí.. Ešte som nerodila..

laloa556

Katka54, nie ešte som nerodila.. mám 24, mmt som bez frajera a ani sa na detičky nejak nehrniem.. ale zas do tých 27, 28 by som rada mala prvé :) a uvidím no, čo na to povedia prská, či sa vrátia do normálu alebo sa pôjde na reopku :) ale už dlhšie som čakať nechcela, o prskách som snívala roky a min. rok som si povedala a prečo nie... prečo stále čakať? no a šla som do toho :) ty máš koľko rokov ak sa smiem spýtať? rozmýšľaš nad detičkami?

Katka54

laloa556 - super, ďakujem, pošlem. :) A dúfam, že to tak aj bude. Ty si už mala detičky odrodené? To jediné ma brzdí.. Ešte som nerodila..

laloa556

Katka54 áno máme album, musíš poslať livke foto tvojich prsiek (bez tváre stačí) na mail e.uhrinova@gmail.com, a ona ti potom pošle stránku spolu s heslom, kde si môžeš pozrieť ostatné kočky.. po opke si tam môžeš pridať ďalšie fotky..