Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Lia86

Jej, tak to som rada ze ty si bola u neho, nadherna praca :-) Idem ku nemu teraz v sobotu na konzultaciu, tak uvidim aky budem mat z neho dojem..inak nevies, je nakloneny vacsim implantatom?
Mam prist do ruzinovskej nemocnice, ma sluzbu na urazoch. Uz som zvedava, len muza nejako neviem spracovat aby mi to udobril uz teraz, on si stale melie, ze lepsie je za rok, ale naco cakat? Mala ma 13 mesiacov, uz chodi a muz je doma, tak nevidim dovod...

laloa556

Aoooj Liuš :) a Kati prepáč, nevedela som :))

a zdalo sa mi to čudné, že Barborka tú píše, že tá a tá má nový album :))) no nevedela som, teraz už viem aspoň komu poslať nové foto do galerky, dííky :)

Katka54

Sorry za tie zdvojené správy, neajk mi to tu blbne..

a áno, určite si to musím dobre premyslieť, ale Vám v každom prípade všetkých držím palce a s tými, ktoré to už majú úspešne za sebou blahoželám.:)

apropó, stretli ste sa aj s negatívnou skúsenosťou tu na fóre? Bola niektorá z vás aj nespokojná?

Katka54

a áno, určite si to musím dobre premyslieť, ale Vám v každom prípade všetkých držím palce a s tými, ktoré to už majú úspešne za sebou blahoželám.:)

apropó, stretli ste sa aj s negatívnou skúsenosťou tu na fóre? Bola niektorá z vás aj nespokojná?

Katka54