Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisa20

Lucy 1990
s doktorom trskom som velmi spokojna aj ked je drahsi ale tak isto som volala aj cervenovi som rada ako som sa rozhodla a nelutujem to, ak chces mozes mi napisat na mail nechcem to tu vsetko rozpisovat : sisa1987@zoznam.sk

janika1531xx

carina

Ahoj možem sa ťa opýtať ..kolko budeš platiť za opku vrátane s implantátmi ?
Kedže ja idem 8.oktobra do PP na konzultačku tak myslim že to tam vinde aj lacnejšie ako v BB.Dakujem

leus

sofi
on je tusim BA ze?A neni ani najlacnejsi...v BA je velmi sikovny aj Dr.Trska ...no ja by som urcite sla na konzultaciu aj k inemu ..

Nela111

No a mam uz jasno aj v tom, ze ku ktoremu dr. chcem ist a ake implantaty si dat.. Fakt mi toto forum velmi pomohlo. :)))

By the way, Adelaide, Maria, ako sa vam dari? Ake bolo leto s novym dekoltom? :)

Nela111

Katka54
Ja som presne toto riesila par mesiacov dozadu! Ze ci najprv prsia, potom dieta, alebo naopak. Tiez sme ohladom dietata v tom nemali s priatelom az tak jasno, a ja som mu o prsiach ani moc nechcela hovorit (len v naznakoch), no ale potom sa dost jasne vyjadril, ze najneskor buduci rok chce počať bábo (teda chcel by uz aj teraz, ale na mna je to este skoro), tak to vsetko rozhodlo. Takze ja planujem niekedy v druhej polke buduceho roka otehotniet (klop klop!), no a potom, ked budem na materskej, a prejde dostatocny cas po ukonceni kojenia (to za neplanujem na vela mesiacov), tak potom si urcite dam silikony! Druhe dieta by som chcela tiez, ale tak dlho uz cakat na nove prsia nebudem. Inak, nedavno som zacala brat HAK, a zvacsili sa mi asi o pol cisla.. V kazdom pripade, zvaz si spolu s polovickou co kedy chcete.. a podla toho sa rozhodni.. :)) Vela stastia!

leus

sofi
implose ulozene pod zlazu rychlo klesnu, tak neviem...ja by som pod zlazu nechcela, mozno iny Dr.by ti navrhol inu alternativu, u koho si bola?

sofi8

bola som dnes na konzultacii a bolo mi odporucene kvoli konickemu tvaru prsnikov-aby sa ten zmenil v taky ako si zelam, len ako som citala prispevky spat 99% je pod sval. mam asymetriu i pokles jednej strany, druha je pekne na svojom mieste, a Dr. navrhol ulozit pod zlazu a odlisny objem a profil. nie som chuda mam dost koze, len som sa chcela popytat ci tu niekto taky je a ake ma pocity.