Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

adka 22
ahoj, nie nie, ja som z kosic, takze som nebola u cervena, ale tu v ke. ty sa uz ako citis? mna prsia pichaju a trosku palia, ale v noci su celkom v poho, vtedy ma len chrbat boli a nemozem kvoli tomu spat. aj ty mas taky zvlastny pocit v prsiach ked si sadnes? ako keby sa do nich vliala vsetka krv, taky tlak citim

adka_22

jajka555
Ahoj ty si bola u dr. Cervena? My sme sa asi aj videli ked si prichadzala...Ja som mala opku o den skor ako ty a dnes uz sa citim naozaj dobre,takze treba vydrzat:)

jajka555

davidoff
susim sa odfotit ked budem schopna, podprdu si este nechcem rozopinat, trochu sa toho bojim, aj ked lekar vravel, ze sa dnes uz mozem aj sprchovat. vecer to skusim, tak som zvedava ako to zvladnem. davam si zatial novalgin, flector nieje na recept? snad to tuto noc bude lepsie. mam ES 450ml, okruhle, stredny profil, ty si budes ake davat?

davidoff

jajka 555

a dávaš si od bolesti Flector? Ten by ti mal pomôcť, keď máš také hrozné bolesti. Skús si ho nasadiť.

davidoff

jajka 555

daj foto, som zvedavá, som pozerala tvoje fotky v galérke pred OP a mala si super základ, prská máš určite nádherné, akú veľkosť a tvar Ti doktor dával? Ja idem za 17 dní a u koho si bola?

jajka555

caute baby
tak uz aj ja som medzi vami prsaticami :)) som druhy den po opke, ale tie bolesti su hrozne. Zatial som prezila dve noci spania na chrbte, niektora z vas tu tiez o tom pisala, ta bolest v krizoch je neznesitelna, tuto noc ma to prinutilo, aby som sa sama posadila, to je asi jedina vyhoda :) ale prska su krasne velke, videla som si ich pri preveze ked ma pustali z nemocnice. pacili sa mi :))

maria1113

nela111, mám sa dobre a prsia si užívam, už ani neviem, že som bola na opke, strašne ten čas letí. Spomínam, ako sme si pred pár mesiacmi písavali na tomto fóre, pozdravujem aj ostatné baby z "našej partie", častokrát sme tu písali až do neskorej noci. Dobre si sa rozhodla, držím ti palce, nech ti to vyjde.

Lia86

Lucy,

Na mna dr Trska urobil velmi dobry dojem, ja som uz ani k inemu na konzultaciu nesla, ja som mala opku 3 tyzdne od konzultacie, co mne velmi vyhovovalo, lebo keby som mala cakat pol roka, tak to uz by som vymyslala ohladne velkosti a tak, a takto som nemala ani poriadne cas... Myslim, ze dr nema problem s vacsimi implantatmi. Hned sa ta spyta, aku mas predstavu a od toho sa aj odvija pomerna cast konzultacie, zmeria ti elasticitu koze, podrobne pomeria a na zaklade toho ti povie, ake max implantaty sa ti zmestia. Ale priprav sa, ze ti vsetko bude vysvetlovat dopodrobna, cize sa tam chvilku zdrzis, ja som tam bola skoro 3 hodky:) Ale bol strasne zlaty, vsetko vysvetlil, ukazal aj foto... Ked sme boli po opke chodil sa na nas pozerat, bol stale na telefone, hocikedy sme mohli zavolat ak by cosi... Ja som tie prska chcela dlho, ja uz som nechcela cakat ani tyzden navyse, akonahle som po vyske nastupila do prace, presla mi trojmesacna skusobna lehota, sla som do toho. A doteraz nelutujem, na tvojom mieste by som necakala ani den, naco aj ked sa mozes z novych prsiek vytesovat skor...