Lucy,
Na mna dr Trska urobil velmi dobry dojem, ja som uz ani k inemu na konzultaciu nesla, ja som mala opku 3 tyzdne od konzultacie, co mne velmi vyhovovalo, lebo keby som mala cakat pol roka, tak to uz by som vymyslala ohladne velkosti a tak, a takto som nemala ani poriadne cas... Myslim, ze dr nema problem s vacsimi implantatmi. Hned sa ta spyta, aku mas predstavu a od toho sa aj odvija pomerna cast konzultacie, zmeria ti elasticitu koze, podrobne pomeria a na zaklade toho ti povie, ake max implantaty sa ti zmestia. Ale priprav sa, ze ti vsetko bude vysvetlovat dopodrobna, cize sa tam chvilku zdrzis, ja som tam bola skoro 3 hodky:) Ale bol strasne zlaty, vsetko vysvetlil, ukazal aj foto... Ked sme boli po opke chodil sa na nas pozerat, bol stale na telefone, hocikedy sme mohli zavolat ak by cosi... Ja som tie prska chcela dlho, ja uz som nechcela cakat ani tyzden navyse, akonahle som po vyske nastupila do prace, presla mi trojmesacna skusobna lehota, sla som do toho. A doteraz nelutujem, na tvojom mieste by som necakala ani den, naco aj ked sa mozes z novych prsiek vytesovat skor...