Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Lucy,

Ja som uhradzala dve sumy, jedna 2202 eur a druha 553 eur, pekne prevodom, to bola jedina starost, uhradit peniaze, ziadne objednavanie implantatov, nic take, o to vsetko sa dr postaral. Inak ak by si bola nerozhodna v pripade velkosti, tak dr ma nej speci pristroj, ktorym priamo na sale zisti ktora velkost je estetickejsia a take implose ti da. Ja som tiez nevedela ci 410 alebo 450, tak mal pri sebe implose oboch velkosti. A este som uhradzala okolo 60 eur za noc navyse, bo v cene bola len jedna noc, ale kedze tie dreny su dva dni, je lepsie tam ostat dve noci.

Lucy1990

Lia86

Zdielam tvoj nazor, ze na co cakat, ale pravdepodobne budem moct ist az vo februari :-( nevadi, hlavne sa tesim na zajtra co mi povie, aku velkost mi navrhne, a aka cena..ja mam presnu predstavu, tak uvidim na kolko ju bude vediet splnit. Inak teba kolko vysla komplet opka?

jajka555

adka
tak 10 dni je v pohode, a predsa na podprsnikovu ryhu, teda jazvu je vacsi tlak, takze ja pojdem az na 14ty den po opke. brucho sa mi zda, ze aj ja mam nafuknute, ja som mala problem ist na wc, az dnes rano to bolo v pohode, tazko povedat preco, asi to bude tou narkozou.

adka_22

jajka
no mna operovali v utorok a na stehy idem buduci piatok, cize 10 dni po...rez mam pod pazuchou,lebo som nemala ziaden zaklad...inac aj ty mas po tej narkoze nafuknute brucho? a este som zabudla napisat, ze ma boli len lavy prsnik, pravy skoro vobec ale zevraj je to uplne normalne

jajka555

adka
uz o tyzden ides na stehy? rez si mala kde? ja v podprsnikovej ryhe, ja idem buduci tyzden na kontrolu a na dalsi tyzden na stehy.

adka_22

jajka555
po opke ma dali na pooperacnu izbu a sestricky mi nadavali lebo ja som strasne s babami vykecavala a oni mi vraveli,ze mam spat po narkoze ale to ma nebavilo...ale potom ma dali na izbu kde som bola sama,v noci som sa nudila a bolel ma uz chrbat tak som si skusala sadnut co sa mi podarilo a odvtedy mi to nerobi problem:)...podprdu som mala dole len pri prevaze,ale odvtedy som si ju nedala dole, trosku sa toho bojim tak radsej pockam az do stehov,ktore mam o tyzden...potom dam aj fotky :)

jajka555

leus
dakujem :)) ani mne sa to nechce verit :)) stale neverim tomu, ze som po, ze som sa na to vsetko odhodlala a ze mam silikony :)) zvlastne to je :)) ale som rada

jajka555

adka
tak to si super zvladala, ked si si uz sama sadla prvu noc :)) ja si to neviem predstavit, ja som prvy den aj noc po opke len lezala, a 24hod po opke mi pomohol sadnut lekar, musel mi podopriet chrbat. tuto noc som to zvladla sama, aj ked s tazkostami. ale citim aj ja, ze sa to pomalicky zlepsuje, chce to asi len trpezlivost. co sa tyka pooperacnej podprdy, uz si si ju davala aj dole?

adka_22

jajka 555
aha,nevadi,myslela som si,ze si to ty,lebo dr. ma jednej rano predstavoval ze jak uz sama sedim a tak...dnes sa prvykrat od opky citim uz naozaj dobre,ale ja som si dokonca sadla uz v prvu noc sama na postel a chodila som po izbe...zatial som len na ibalgine,bolesti mam uz len obcasne a asi najviac ked lezim a idem sa postavit tak taky neprijemny tlak v prsiach presne ako pises...obcas ma niekde pichne a dost ma to aj svrbi a pali...ale da sa to zniest ked to porovnam tesne po opke ze som sa skoro od bolesti povracala tak sa citim super:)