Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Lia86

Ja mam rovnaku vysku ako ty, 51 kg a ja by som nechcela ist pod 450 ml :-) tak som zvedava co povie doktor, ci si nezatuka na celo, ale ja zasa miesto hadam mam, pocas tehotenstva som mala 4-5, teraz nieco medzi 2-3. Inak musim ti este raz povedat, ze tie tvoje vyzeraju super, ja chcem tiez gulate, vysoky profil. No uz sa neviem dockat zajtrajska...a potom uz len spracovat muza nech to je cim skor :-D

carina

aha zabudla som ohladne implantatov :) u mna je to katastrophen :) neviem sa rozhodnut uz pol roka ci 410ml alebo 445ml, baby na fore vravia väcssie a kamosky, ze mensie :) objednala som si obidva, uz som dokonca pred tyzdnom volala lekarovi ale ajtak neviem co robit. Rozhodnem sa v sobotu na klinike :) Ja praveze nechcem väcssie, skôr take prirodzene-normalne

carina

janika
ano aj mne sa to nepacilo, tiez to spominala, dokonca sa cudovala, ze chcem ostat, udajne chodievaju vsetky pacientky domov hned po operacii. No neviem, v novamede to tak urcite nie je. Kamoska mi vravela, ze v prvu noc tam mam urcite zostat, ze mi pichnu aj antibiotika do zily a budu ma sledovat, ze by v ziadnom pripade nesla domov. Neviem este na kedy tam mam byt, mam volat...dr. ma v tu sobotu vela pacientov... :((( a ty? ale ked len teraz ides na konzulataciu, tak kedy budes operovana pana beka, niekedy o pol roka

Lia86

Lucy,

Ja mam gulate 410 vysoky profil, pod prsiami 70 cm, vyska 170 a vaha nieco cez 60 kg, zas drobna nie som :)A silikony mam Polytechy, a mozem povedat, ze prsia su neskutocne makucke, ani by si nepovedala ze v nich mam implantaty, aj priatel zhodnotil ze necakal ze budu take makke. A zaklad som mala take dvojky.

janika1531xx

carina

Dakujem ti ano budem tam 8.oktobra mam iba konzultáciu.Takže ty tam budeš jednu noc lebo mne sestrička povedala že možem isť po opke domov:-)aj ked som sa čudovala lebo pride mi to take nezodpovedné.

A kolko ti navrhol ml?Ja by som chcela aspon cez 400ml neviem či to nebude vela na mna pretože som dosť chudá ale chcem väčšie prsia.O ktorej tam maš byť?

jajka555

davidoff
ja som bola u dr. Svehlika v ke. ja som tiez najprv rozmyslala nad anatomami, ale potom som si to rozmyslela. trosku som sa bala anatomov, ako to bude vyzerat. mne dost pomohla galerka na vybratie implantatov a som spokojna s konecnym vyberom :)) ja mam okrem novalginu nakupeny ibalgin, aj panadol, takze bude musiet stacit, a mam doma pre istotu aj aescin na opuchy.

carina

janika1531
v novamed: op 1013, narkoza 330, lôzko 125, spolu 1468
poprade: op 1100, narkoza 270, lôzko 50, spolu 1420
imlantaty si objednavas sama v siklienke moje vysli na 1085€ (mam anatomicke, tie su drahsie)
takze budes tiez v poprade 8ho? :) konecne niekto pise, kto tam bude v rovnaky datum, zatial sa nikto neohlasil

davidoff

jajka 555

tak ja idem mať 350 anatom. Som chudá a vysoká, mne to bude stačiť. Mám len 50kg a 170cm. A preto anatomické chcem lebo chcem kvapkovitý tvar, prirodzenejší, čo mi doktor odsúhlasil, že mi môže dať aj guľatý aj anatomický, tak som si vybrala ten anatomický. Áno flector je na predpis, ja som si ho zaobstarala, aj wobenzym pre istotu. Teším sa na Tvoju foto, potom pošli, nech vidím. A u koho si bola? Ja idem k doktorovi Červeňovi.

Lucy1990

A este otazocka, ty mas pod prsiami aky obvod a kolko merias a vazis? Nech si viem predstavit ako by asi na mne vyzerala ta velkost :-)