Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olca00

...Tak dlho som sa neozvala...mam termin na 14teho oktobra u dr. Marsala...6teho mam ist na krv a 12teho mam interneho to stiham?...

manula

a este dam jeden monolog, nech to tu nestoji...moj parner sa nevie na ne vynadivat, povedal, ze su excelentne :D:D:D a to najprv ani nesuhlasil ze naco,jemu sa velke prsa nepacia a zrazu aky obrat :))) povedal, ze dr, cerven ma zlate rucicky a fakt je profik...ze su presne na mna jak usite :D

manula

a samozrejme tie co mate pred si mozte pozriet ako vyzeraju jazvicky pod pazuchou po 3 tyzdnoch, podla mna celkom fajn :)

manula

nelina27,
hlavne na tvoj nazor som veeelmi zvedava, si tvrdila , ze z mojho zakladu budu krasne prska, tak posud a naloz mi :D

manula

ahojte baby,
prave som odoslala barborke na mail dalsie moje fotky 10 dni po a ostatne dnesne teda takmer tri tyzdne po, tak poprosim vase nazory, dakujem :)
a sami uvidite tie co mate pred, ze 400ml voooobec nie je vela :)))