Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

manula

kráááááááááááááááása, nádherné ich máš, tíško závidím (ale v dobrom) sú nádherné :)

Lucy1990

Lia86

A inak podla fotiek by som ti teda ani zdaleka nehadala 60 kil, asi mas tazke kosti :-) a aj implose nieco vazia ;-)

Lucy1990

Lia86

No tak to je krasna predstava, ale natolko si nefandim :-) nechcem nic silit a muz ked uz pocuje o prsiach tak sa chyta za hlavu :-))) ja by som bola rada keby to bolo do konca tohto roka. No a hrudnik asi nemam velmi siroky, namerala som nejakych 70 cm, teda pokial sa to meria ked vydychnem :-D

Lia86

Lucy,

Medzi 410 a 450 je len malinky rozdiel, ak sa ti zmestia a mas dost siroky hrudnik, tak by nemal byt problem :)Urcite daj vediet, ako dopadnes u dr, som zvedava:) uz len spracovat draheho, ak povoli skor tak prska mozes mat kludne do mesiaca u dr Trsku:)

zuza123

manula

cauko ,prosim ta mozes uz v pohode zdvihat ruky,pretoze ja to potrebujem v praci .Po kolkych dnoch si to v pohode zvladala ? diiikkk