Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

engie, mam pod sval a rez pazuchou, dr. cerven je top profik :) a dakujem :)

arri,
ahooooj :) rada ta tu vidim ..ako sa dari? spokojnost? dakujem za taku pochvalu!!!! :))))tiez som rada,ale strasne, ze som to nezmenila na 350ml maaaaalo by mi bolo :D

nela111, dakujem:) no nie je to par dni,ale uz tri tyzdne,len jedna foto je tam po stichoch hned teda po desiatich dnoch

manula

ahojte baby, dakujem krasne za pochvaly, tesim sa z toho, sprijemnili ste mi den :)

zuza123,
dakujem ..no ja mam dnes 3 tyzdne po opke, jedna fotka je tam ale po desiatich dnoch ,modriny som trosku mala,ale fakt malo..aj doktor vravel, ze nemam ani modriny na druhy den po operacii,ale potom sa mi trosku pod poprdou nieco modralo..
no zdviham da sa,ale lavu horsie ako pravu, dam skoro uplne hore, ale nie celkom este citim tam nieco, tak neriskujem uplne..ale urcite po stichoch to uz islo ..podla po 2 tyzdnoch je to ok uz a budes dvihat,ale mozno aj skor ,mozno neskor,mne uz na stichoch pan doktor povedal, ze som dost ohybna ..

davidoff,
dakujeeeeeeem :)))) no meriam asi 164cm, 59kg , pod prsiami neviem celkom asi 74, a cez prsia som mala 82 alebo 84..teraz mam 92

Nela111

manula
Krasne prsia mas! A fakt to vyzera akoby si ani nebola na opke pred par dnami, ziadne modriny ci opuchy. Parada! Dost sa ponasaju na prska Barborky10, sa mi zda.. :)))

adka_22

ahojte baby
poslala som som foktu Barborke...zatial len jednu som 5 dni po opke, takze ked mi daju von stehy tak ich pribudne viac:)

arri

manula
super ze si sa rozhodla pre tie 400, nie su vobec prehnane, dokonca si dovolujem povedat ze patris medzi top cervenove baby, fakt nadhera!

engie100

manula

Musím uznať, naozaj máš krásne prsia, super. Ak máš čas môžeš napísať či sú pod sval albo pod žľazou??
Ako je to, dá sa cez rez pod pazuchou vložiť implantát aj pod sval??ďakujem

zuza123

manula

mas ich super naozaj krasne,ako je mozne ze si nemala ziadne modriny?Ty vyzeras po 10 dnoch ako keby si nikde nebola to ako?