Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Babenyy prosim poradte mi...

Po akom case od operacie si mozem dat predpisat antikoncepciu ?? Som 3 tyzdne po...myslite ze je to skoro ?

Lucy1990

Ahojte, tak ja som dnes bola u Trsku na konzultacii :-) bola som tam hodinku a po meraniach sme dosli k zaveru ze bude treba spravit aj modelaciu, ale chvalabohu len cez bradavky. Odporucil mi skor anatomy, aj ked by sa nebranil aj gulatym, ale je tam vacsie riziko double bubble. Takze sme sa zhodli na anatomoch Polytech a co som fakt rada, tak mi navrhol 545 ml :-)))) Akurat ze kvoli tej modelacii sa predrazi opka az na 3200 eur :-/
Neviem, ja by som si mozno este chcela vypocut nazor Cervena, ale tam ma odradza ta cesta do BB...neviete niektora kolko stoji operacia s modelaciou u Cervena?

diamond26

manula

A tebe je ako ?..ja uz tie prsia citim skoro ako svoje...normalne sa kontrolujem niekedy ci ich vooobec mam :-D

diamond26

Manula

No ja sa citim super :)) vcera som bola na disko uplne v pohode :).....musim si zaklopat...uz ani take tlaky rano nemavam...stale sa to lepsi a lepsi :) stehy mi vyberal dr v pondelok...este tam mam niake lepidlo to si mam vraj umyt z toho..len neviem ci si to mam potom znova prelepit alebo nie..ty to mas este zalepene ??.

jajka555

manula
fakt mas pekne prsia :)) ja som sa dnes odvazila dat si dole fixacnu podprdu a oprala som si ju. Takze som si svoje nove prsia pekne obzrela, ale su este dost opuchnute, hlavne v hornej casti. Aj u teba to tak bolo?