Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adka_22

probiotika uzivam kazdy den a aj som pred operaciou aktivne cvicila,tesne pred operaciou som brucho mala uplne ploche, ale od prebratia po narkoze az doteraz (5 dni po) ho mam fakt velke akoby podliate...chcem len vediet ci ste nezazila niektora nieco podobne a ak ano ci su na to nejake tabletky napr. aescin?

barbora10

leus

ja dost casto pracujem na PC,takze mam na to cas.a maily sa snazi vybavit co najskor,aby dievcata dlho necakali.

a myslim,ze potesim tie z vas,ktore su zvedave,ako sa menia prsia v tehotenstve:)

Bianca1236

no to nafuknute brucho...zo zaciatku je to mozno z narkozy a liekov, ale neskor asi z nedostatku pohybu, tod moja teoria :D neviem sa dockat kedy si pocvicim.

leus

ja si myslim ze to nafuknute brucho je sposobene antibiotikami, ktore nicia crevnu mikrofloru, myslim ...skus si nasadit probiotika

adka_22

baby prosim o radu, mali ste po operacii nafuknute brucho, kedy vam asi odpuchlo? ja uz som z toho zufala a pripadam si jak tehotna, nepoznate nieco cim by mi rychlejsie splasklo?
dakujem

Lucy1990

diamond26
mne dnes doktor hovoril, ze antikoncepcia sa vysadzuje kvoli vyssiemu riziku plucnej embolie pocas alebo po operacii a ze hned dalsi mesiac si ju mozes nasadit, podla mna uz mozes...