Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

Luci,
ja by som este urcite k Cervenovi sla, a jednoznacne to bude aj lacnejsie..aj ked ani Trska je super ako tu citavam a mozno unho budes mat aj skor termin, tak urob to ako to citis, daj na svoj vnutorny pocit, ak nechces do BB, tak nechod ak je dilema,skus to :)

manula

jajka,
dakujem..ano boli zvrchu dost opuchnute,to je normalne a este urcite aj su..ty mas presne kolko po opke?

zuzikk, sak ani ja s tebou...:))))) cmuuuuuuk

diamond,
tak super, ze si tak ok na tom, vlastne aj ja..samozrejme este co to citim,ale je to fajn a nejak prsia neriesim, takze asi tiez sa citim ako by boli moje...tiez som bola vcera troska zit teda do rana a dostalo sa mi aj pochvaly :D mne ako dal dole stichy po 10 dnoch odvtedy to nemam zalepene..tak mi doktor povedal :)

engie100

Barbora 10

Aj ja ti chcem pogratulovať, nech sa darí...:)

Mohla by som sa opýtať na tvoju veľkosť implantátov? Nejako som ju nevedela na fotkách nájsť a veľmi sa mi páčia.Ja stále premýšľm nad veľkosťou tak by som si to rada utriedila. ďakujem

diamond26

K tomu nafuknutemu bruchu aj ja ho mam este trochu nafuknute..a to som 3 tyzdne po opke....lezie mi to dost na nervy...snad sa to coskoro vrati do normalu :))