Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Lucy1990
Hmm, to mas aj pod prsiami maly obvod.. Skus sa objednat k Cervenovi a povedat sestricke nech ti zavola, ak sa nieco uvolni, a snad ti zavolaju aj na konzultacku skor. Vela bab tu pisalo, ze isli aj na opku o niekolko mesiacov skor ako povodne boli objednane.. Je to na tebe. Verim, ze sa rozhodnes spravne a budes spokojna. Uprimne - ja mat 75B/C, tak nad ziadnou opkou nerozmyslam..

Lucy1990

Nela111

Ja som mu povedala nech mi navrhne najvacsie ake by mi rozmerovo sedeli. Bude to asi v tom, ze ja som velke prsia mala, ked som bola tehotna, tak som nosila 75F, teraz mam 75B-C. Pod prsiami som uzka, to mi nameral 68 cm ale vraj to nie je dolezite, dolezita je sirka nad prsiami a v urovni bradaviek a to mam vraj dost siroke. K Cervenovi by som sa dostala na konzultaciu az v zime, alebo na jar a dovtedy sa mi nechce cakat...

Nela111

adka_22
Na to ze si bola naozaj plocha, ti pan doktor urobil fakt pekne prska. Take akurat. Ziadne megabomby, ale to si myslim, ani nebolo treba. Vyzeraju prirodzene a pekne. A anatomy ti navrhol on? Profil mas aky?

Nela111

Lucy1990
No neviem ci tu je nejaka baba s impl. nad 500 ml. Sa mi zda, ze to ti nejako moc navrhol, na 1.krat. Ja na tvojom mieste by som isla este na konzultacku k niekomu inemu, najlepsie k Cervenovi. Nech mas aj iny odborny pohlad, a pre svoj lepsi pocit. A podla tvojej vysky/vahy si aj velmi stihla.. A kolko mas teraz pod prsiami a cez?

Nela111

Barborka10
Uprimne GRATULUJEM!! Nech ti vsetko dobre prebehne.. No a samozrejme informuj o stave prs, o zmenach atd. :))

Lucy1990

Ja som strasne zvedava, ci tu je nejaka baba, co ma podobne miery ako ja 170 cm a 51 kg a vyse 500 ml. Som zvedava ako to bude priblizne vyzerat :-)

manula

barborka, gratulujeeeeeeeem!!!! :))) aspon nas budes veru informovat co a ako, dost ma to zaujima :) a ty si ten pripad ako moja sestra, ktora ma takisto ml ako ty a pridu mi vacsie ako moje 400ml..lebo ste stihlejsie ovela :) ale aj tak sranda ..

Mata221,
dakujeeeeem:)))

Lucy1990

manula

Este o tom porozmyslam...neviem ci je dobre ist hned po prvej konzultacke do toho, asi len kvoli tomu vaham, chcem aby mi este dalsi doktor potvrdil veci a dalej ta cena ma trochu mata, keby som vedela, ze tam bude vyraznejsi rozdiel, tak by som k nemu mozno isla...len ja strasne nerada cestujem autom a ked si predstavim urobit kvoli prsiam 800 km (200 km tam a spat na konzultaciu a potom to iste na kontrolu)tak mi uz teraz z toho nie je dobre :-/ ak nahodou niektora bola u neho a robil jej aj modelaciu tak nech sa mi ozve :-)