Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Manula,
mas ich ukazkove..chcem sa ta opytat ci by sa ti zmestilo aj viac ako 400ml?? ja mam presne take iste miery ako ty 164cm, ale o 2 kila menej 57kg.idem na konzultaciu k cervenovi,ale az v decembri.chcem ist do vacsich min.450.zaklad mam ale iny ako si mala ty.

lucy1990
som velmi zvedava ako dopadnes u cervena.tiez som sa rozhodovala medzi trskom a cervenom, no nakoniec som sa rozhodla pre cervena.mam podobny zaklad ako mas ty a bolo mi povedane ze bude potrebna aj modelacia ak chcem mat prska na 100%.taktiez chcem ist do vacsich,tak som velmi zvedava co ti povie.

Lucy1990

manula

No som velmi zvedava, co mi povie, vybavil mi to kamos fotograf u neho, tak sa velmi tesim :-)ani nezaspim :-)))

manula

lucy, tak som velmi zvedava co ti navrhne dr. cerven :) a uz mi je jasne, preco 500ml tiez sa mi to zdalo najprv vela,ale asi sa do teba zmesti :)))

manula

mery,
tak to ked mas take male dietko, musis si jednoznacne zabezpecit niekoho k nemu aspon na tych 6 tyzdnov,lebo take male dieta dvihas a mas na rukach stale a to si ty nebudes moct absolutne dovolit ak si nechces ublizit alebo porobit nieco s implantatom ..ja mam 2,5 rocneho syna a teraz este par krat je treba ho zdvihnut a nieco..nastastie este mi obsedi aj v kociku..ja dokonca ani psa nevencim, lebo je tazky a mohol by ma trhnut a s malym mi pomahal priatel a nasi a svokrovci...

Lucy1990

Tak zajtra idem na 10tu ku Cervenovi na konzultaciu :-) Ani sama nechapem ako sa mi to podarilo, ale podarilo :-D jupiiiii!

Lucy1990

Nela111

Uprimne, ja kebyze mam pevne jednotky tiez nad operaciou nerozmyslam, lenze ja ich mam ovisnute a potrebujem modelaciu a ked uz do toho idem, tak chcem spat velke pekne prsia...

MeryNR

Po operacii by si 6 tyzdnov nemala zdvihat nic tazke...ja mam doma 14 mesacnu slecnu co ma 12 a pol kila a chcem ist v zime, ale muz je doma, tak mi s nou pomoze vo vsetkom a uz si bezka, takze uz ju netreba tak casto dvihat...

Mery NR

baby chcem sa vás spýtať, koľko mesiacov po operácií sa nemôžu zdvíhať ťažké veci - napr. svoje deti? maminy ktoré máte malé deti,ako ste si to zariadili?

chcem ísť na operáciu cez zimu, čo budem mať len pol ročného krpca doma, to ho vôbec nebudem môcť zdvíhať na ruky???

ďakujem za vaše odpovede