Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Lucy1990, Manula
ja som to tušila, lenže si nemôžeme dovoliť aby si manžel vybral až 6 týždňov voľna, kvôli tomu, že ja nebudem môcť malého zdvíhať.
ja sa asi zastrelím. roky rokúce už na tú chvíľu čakám kedy budem môcť ísť na operáciu, najprv kvôli prachom som nemohla, potom kvôli deťom a teraz keď už aj jedno aj druhé mám, zase nemôžem. je mi z toho do plaču, zase môžem pár rokov čakať, kým mi malý vyrastie :-((

ešte sa chcem spýtať cenovo je drahší Červeň alebo Trška?

Zuleko

leila888
Ja takisto teraz riešim väčšie implantáty,len musím počkať rok aspoň od OP,ale už sme to riešili s doktorom aby bolo vidno rozdiel treba dať minimálne 150 ml.Ale u teba to je viac ako 200ml takže to určite rozdiel bude:-)

davidoff

barbora 10

barča tak Tebe tú jazvičku vôbec nevidno čítam že jazva po operácií rok aj niečo a nič Ti tam nevidno. Aj si používala nejaké krémy na jazvy alebo niečo? Čo Ti navrhol doktor Červeň? Že si máš natierať? A ešte jedna vec. Aj ja idem mať 350ml ale anatomické, tá veľkosť bude menšia myslíš? Keď sú anatomické tak je spodok pŕs asi plnší že? Keďže guľaté sú rovnomerne velké od hora dole, čo si Ty myslíš?

arri

manula
citam vas tu stale ale moc neprispievam. mam sa fajn, onedlho budem mat pol roka po, este stale podlepujem a musim povedat pomohlo to, podarilo sa mi ich nadvihnut :-)))

leila888

Baby chcem sa opytat,idem na reoperaciu-vymena silikonov z 280ml na 500ml.nebola niektora z vas na reopke?myslite si ze bude vidno ten rozdiel?

adka_22

Nela111
Dakujem som velmi s nimi spokojna, mam VP a ano anatomy navrhol dr. kedze som nemala nijaky zaklad aby som mala prirodzeny tvar

adka_22

Nela111
Dakujem som velmi s nimi spokojna, mam VP a ano anatomy navrhol dr. kedze som nemala nijaky zaklad aby som mala prirodzeny tvar

adka_22

Nela111