Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

arri, tak to sa tesim s tebou, ze sa ti ich podarilo nadvihnut,len tak dalej..a kks, ako to ubehlo, ze polroka :)

davidoff, juuuuuuuj, a tesis co? :))))

meryNR, nezufaj, tak pockaj este aspon kym nezacne tvoje dietatko chodit a bude to lepsie...a aj tak kebyze ides k cervenovi tak sa dostanes mozno aj v juni..aj ked je sanca ,ze ti zavolaju skor, takze v klude chod na konzultacku a nech ti da termin, to uz bude mat maly vyse roka..ked to chces sprav to, to uz nebudes musiet maleho dvihat a manzel si tyzden ,dva dovolenku vybavi:) takze vymyslaj, rozmyslaj :))) drzim palce ..

jajka555

manla
ja som 4ty den po operacii, a ta horna hranica implantatu je dost opuchnuta, vyzera to zvlastne, ale dufam, ze coskoro ten najvacsi opuch zmizne.

manula

lucy009,
netusim mozno aj zmestilo...ale povedal, ze by to uz na mne mozno ukazalo vulgarne, ze 400ml je priamo umerne mojej stavbe tela..ked je stihle dievca, velke kozy neposobia tak mohutne,ale ja vtedy na konzultacii som mala o par kil este viac ako teraz, samozrejme mam stehna a rit, tak mi to navrhol takto,ale tiez zvazujem,kolko by vyzeralo na mne viac,ale tak spokojna som velmi, ja som chcela hlavne prsia a prirodzene a to mi aj tak zatial pripada, ze su:) a ked mas pocit, ze chces vacsie, tak sa ho na to pytaj, on to ma v oku a urcite ti spravne poradi:)

diamond26

manula

Ty si sa uz sprchovala cela ?? Ja sa este bojim si tie rany namocit..

A este sa chcem spytat..Myslis ze tak o mesiac uz budem moct ist do virivky ??

manula

ahojte baby,potrebujem vediet ako ste to riesili vy,ked ste uz nemuseli na den nosit tu podprdu....
tak oddnes (mam 3 tyzdne od OP) nosim podprsenku uz len na noc...chcem sa spytat, je lepsie nosit podprdy uz normalne alebo neva,ked budem casto aj bez nej????
napr teraz doma alebo tak..ci proste by ich este radsej malo nieco podopierat, neviem ci som sa pochopitelne vyjadrila...ako ste to riesili vy?

barbora10

davidof

ja som zo zaciatku natierala contraxtube gelom,ale len malinko a potom som prestala uplne,lebo myslim,ze to je zbytocne.ja co mam kamaratky,tak ani jednej nie je jazva po rokoch vobec vidiet,takze chce to len cas a samozrejme ako sa komu jazvy hoja.

a to,ci na tebe 350ml anatom bude vyzerat ako na mne 350 gulate,netusim,na to ti neodpoviem,lebo aj tie iste implantaty budu na kazdej vyzerat inak.takze ci budu posobit vacsie,alebo mensie ako na mne tie moje,tak to naozaj neviem povedat.uz si rozhodnuta pre anatomy a aj doktor odsuhlasil,ze pre teba najlepsia volba,tak uz nad tym netrap hlavku.vysledok bude urcite krasny a mysli len na to:)

barbora10

leila

ty budes mat rozdiel 220ml a to urcite rozdiel vidiet bude!!!podla mna by to velky skok nebol,keby zvolis na druhykrat velkost o 100ml naviac...to by bolo malo a rozdiel takmer ziadny,ale o 220ml,tak to uz zmena bude.