Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Nela111
Ja som este pocas kojenia volala do BB na konzultaciu, tiez som to chcela urychlit, ze ked sa tak dlho caka na termin nech ho mam dopredu zajednany, ale ako nahle som povedala ze este kojim, tak sa so mnou ani nechceli bavit, ze treba pockat az do ukoncenia, idealne je ist az po pol roku od kojenia na konzultaciu. A ideal je mat operaciu az rok po ukonceni kojenia. Vidis, ja budem musiet mat tak ci tak este jednu konzultaciu, lebo si mysli, ze sa este upravia. Predsalen nemozem cakat, ze po rocnom kojeni sa mi upravia behom 3-4 mesiacov. Hlavne mi ich kazal poriadne mastit..

Lucy1990

Nela111
No naozaj prijemne spravy, zlepsilo mi to cely den :-) a ano, ja som mu na rovinu povedala, ze som bola vcera u Trsku a co mi navrhol a nechapal, ze ako chcel taky velky implantat napchat cez bradavku, vraj on by do toho nesiel, ze pre neho je maximum tych 515 ml, to sa este da a hlavne na prvy krat.

adka_22

manula
aj ty ich mas brutalne dr. urobil krasnu pracu :)...citim sa dobre dnes uz je 6 dni po, akurat pri vstavani ma boli vzdy len lave prso, obcas ma niekde pichne alebo zacne palit a svrbiet,ale da sa to vydrzat...ja som s nimi velmi spokojna a strasne sa tesim len je to este nezvyk...ty mas este bolesti, ako sa citis?

Nela111

Inak baby ako je to v pripade Cervena a konzultacie/operacie po kojeni? ..vzhladom na jeho dlhu cakaciu dobu. Ak sa niekolko mesiacov caka na konzultacku, a potom od konzultacky da termin opky o polroka az rok, tak to ked budem mat dietko, kedy sa mam objednat na konzultaciu? Ma vobec konzultacka vyznam, ak zena este koji, resp. je len velmi kratko po ukoncenia kojenia, a odvtedy do opky sa prsia zrejme este zmenia.. To este pred porodom sa mam objednavat na konzultacku? xixixixi aby som si to akoze vsetko dobre casovo naplanovala..? no a este ked by som chcela opku od novembra do februara.. Fuuha, normalne ze komplikovana organizacia.. :DD

Nela111

Lucy1990
Tak prijemne spravy si si priniesla od Cervena! :) Som si nemyslela, ze ked je az taky maly obvod pod prsiami, ze predsa len sa take velke implantaty zmestia, a ze ti ich dokonca sam navrhol. A hovorila si mu, ze si bola aj u ineho Dr., ktory ti navrhol podobne?

diamond26

manula..sestricka mi povedala ze sa mozem okupat ale nemam tam byt dlho ..len ja sa bojim si to namocit tak sa umyvam len okolo toho :D ale cez tyzden to zu asi risknem a osprchujem sa cela ..:D na tu virivku sa spytam asi lekara ked pojdem na kontrolu ..:)..inak ty nosis podprdu uz len v noci ?

Lucy1990

Ahojte, tak uz som doma :-) z konzultacie mam uplne vyborny pocit, tak nejako som si to vsetko predstavovala :-))) takze podla pana doktora Cervena mozno modelaciu ani nebudem musiet absolvovat, vraj to chce chvilu cas a tie prsia sa este stiahnu, mam sa poriadne kremovat. Este som len 3 mesiace po kojeni a vraj sa este upravia. Tak v to dufam. Bavili sme sa aj o velkosti a na jeho prekvapenie ked ma od oka pomeral vravi ze sa nezdam, ale fakt by mi dal aj 515 ml, ze mam dost priestranny hrudnik. Pritom pod prsiami mam len 67 cm, takze to nie je o tom. Cize sme sa dohodli, ze dame im este chvilu cas, vo februari ma pomeria, a pokial by sa uvolnilo miesto, tak este pred letom by mi ich spravil, keby nie, tak mam termin na 3.september. A cena bezkonkurencna - 2500 eur, co je o 700 eur menej ako pytal Trska...takze u mna je problem vyrieseny :-D

manula

diamond,
s tou virivkou netusim,ale asi hej,ale to nech ti radsej poradia baby co su viac po..

jajka555,
odpuchne neboj :) to aj mne zvrchu tak bolo vidiet a este aj je nieco...po mesiaci to uz bude prec urcite, ty si este malo PO :)

adka22,
pekne ich mas ..a prirodzene to je hlavne ako sa citis? ked ich zrazu mas, perfekt co? :)))

manula

diamond,
jasne uz hned po stichoch, som sa mohla a musela podla doktora sprchovat cela, takze ja uz davno a mozme podla potreby v pohode, tak len do toho , to ti doktor nepovedal??? a praveze mozem aj deodoranty aj s alkohol kludne ..take som mala instrukcie