Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

adka_22,

no tiez som bola na konzultacii u dr. Cervena. Tak manula ma nadherne, myslim ze mame aj podobne prsia, pred neviem. Len vzdy som tak snivala ze nech to ma taky tvar ako prsia, ze nech nikto ani by nepovedal a on robi len cez pazuchu a moj frajer, ze on nechce aby videl ten rez :)

adka_22

zuza123
podla mna je najnovsim a najlepsim prikladom manula, ktora ma tiez s malym zakladom gulate a vyzeraju uzasne...nechaj to na dr. Cervena on je profik a rozumie tomu najlepsie,uz nevymyslaj a uvidis budes spokojna
budem drzat palce nech sa vsetko podari:)

adka_22

zuza123
podla mna je najnovsim a najlepsim prikladom manula, ktora ma tiez s malym zakladom gulate a vyzeraju uzasne...nechaj to na dr. Cervena on je profik a rozumie tomu najlepsie,uz nevymyslaj a uvidis budes spokojna

adka_22

zuza123

adka_22

gossip_girl
ja mam 300 ml VP a niesu vobec velke a mame rovnake miery ja mam 172 cm a 49 kg, ale mam na fotkach podliate brucho kvoli narkoze tak asi na to nevyzeram:D...ja by som to nechala na dr. kedze on to ma v oku najlepsie aby si potom nebanovala...ku ktoremu ides?

gossip_girl

Adi,

ja mam tak 173 a teraz som schudla aj tak mam tak 50 kg.. No asi som utla al co. No ale ja som presne chcela ten tvar aby malo prso, ze nech zhora nevidno ten obrys silikonu, ale to dr povedal ze to je prave tym, ze si to baby este vytlacaju. Sice mam teraz rovnomerne okruhle prsia, ale mne na vacsine stale tie okruhle posobia umelo, ze to je vidno, ten obrys, cest vynimkam...

adka_22

gossip_girl
dakujem :)
a ake mas miery, ked budu 300 na tebe velke? mne sa po operacii moje zdali malicke a teraz akurat, urcite by som do mensich nesla...mne navrhol dr. anatomy lebo som nemala absolutne ziaden zaklad a potreboval urobit nejaky tvar...ty uz nejaky zaklad mas tak naco anatomy gulate budu super...ja som nechala vsetko na dr. a som nanajvys spokojna :)

zuza123

caute baby

Stale citam ake ste vsetky spokojne tak sa s vas tesim.Ja idem 4.10 , to je zachvilu a stale premyslam preco mi Cerven navrhol 400 ml gulate ked som chcela aby to vyzeralo prirodzene.Bojim sa aby to nevyzeralo ako dve gule,kedze nemam skoro ziaden zaklad.Co vy nato baby ja uz som na nervy,co mam robit?DAKUJEM ZA KAZDU PRIPOMIENKU

gossip_girl

adka_22

tiez ti gratulujem, mas ich velmi pekne, aj ty manula, k tebe uplne top, len na mna velke trosku :) Mne tiez doktor navrhol max 300 ml mozno aj mensie by som ze mohla mat, povedal, ze tie 300 budu na mne trosku vacsie..Len ja som velmi chcela anatomy a mne navrhol gulate, tak tomu trosku nerozumiem...Tvoje tiez zatial vyzeraju ako gulate, tak som velmi zvedava ako sa budu menit :)