Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

Lucy1990,
no tak supeeeeer, ja som tvrdila, ze to tak bude, cena uplne najlepsia a vidis si spokojna :) jasne, este sa nejak upravia, ja som bola na konzultacii 3 mesiace po ukonceni kojenia a nevadilo mu to nejak a operoval by ma najskor po polroku od ukoncenia..no isla som po 9 mesiacoch, kedze som nechcela byt operovana v lete..a mas termin presne rok po mne :)))pekne vela sa ti tam zmesti teda :D a v Pezinku by ta robil,kedze asi nebude treba modelacia?

diamond,
no pytala si sa na sprchovanie, kupat sa este nekupem, ale neboj, kludne si jazvicky umyvaj :)

jajka555

zuza 123
neboj, nieje to take hrozne, priemer maju mat 12,2 cm a vysku 4,9cm. to je v pohode :)) ake mas teraz miery?