gossip girl,
dakujem..:)no fotka mozno skresluje, velke nie su absolutne, take akuratne, musela by si vidiet nazivo :) nie je to ako u mojej sestry, ze si hned vsimnes prsia a to ma 350ml, tym , ze nie som chudulinka, nie su na mne vyrazne a hlavne, nevyzeraju umelo,ako mi teda bolo povedane uz z viacerych stran,lebo dost znamym som ich uz poukazovala..a navyse este je to viacmenej cerstve, musia sa usadit..este su tvrdkave :) a ten obrys, to ani ja nechcem,aby mi to bolo vidno..ale tak ako pisem,musi sa to usadit a budem to riesit po polroku ako vyzeraju, ked by malo to byt vo finalnej verzii :D ale suhlas s tebou, ja osm tiez za prirodzenost ako za bomby,ale zas su aj dievcata,ktorym sa prave to paci a chcu ,aby vsetci videli, ze su silikony :) kazda sme nejaka a chceme nieco ine:) a ja to akceptujem ..:) a frajer sa nemusi bat, ten rez fakt nebude vidiet coskoro, vidim to na mojej sestre, jazvu musis hladat, je to tak robene, ze si to nik nevsimne..:)
adka, dakujem , ze ma uvadzas ako priklad:)
zuza123, neboj aj gulate vyzeraju prirodzene, ide o to, ze ked si ich baby vytlacaju, vtedy vyzeraju ako bomby,ale v prirodzenej podprde alebo naholo, neboj pekny efekt, to mne aj pan doktor vravel, ze vela dievcat si mysli, ze tam bude mat nacapene dve gule,ale nie je to tak..aj ked tiez som uz videla prace, kde to tak vyzeralo...ale to zavisi asi aj aky ten hrudnik je..neboj, nebudu gule aj ja mam vysoky profil...uvidis, ako budes onedlho spokojna,ale chapem tvoj sucasny stres, riesila som v hlave to iste :))) ale po operacii sa ti ulavi,len sa nanho spolahni , vie co robi :)