Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Lucy 1990

no dúfam že Ti to dobre dopadne a uvolní sa termín. ja idem za 13 dní, už nech to je konečne, ja sa neviem dočkať tej zmeny, nos aj prsia sa zobudím ako nový človek :)

Lucy1990

davidoff

To je otazka :-) dohodli sme sa tak, ze vo februari ma pozrie, a hned ako sa uvolni nejaky termin, tak ma tam pichne, ja dufam, ze potom uz dlho cakat nebudem...

Lucy1990

davidoff

howgh :-) presne...a ta sestricka Zuzka, ani nehovor, vdaka tomu zlaticku som sa dostala na konzultaciu tak rychlo x-)
Ja som strasne zvedava ako nakoniec dopadnem s tymi prskami, dnes som si pozerala fotky z konca juna a je vidiet rozdiel ako sa ta koza stiahla, takze podstivo kremujem a verim ze modelacia nakoniec nebude nutna...uz aby bol februar, lebo v kuse na to myslim :-D

davidoff

Lucy 1990

ja tiež, je super, milý, posranduje, všetko vysvetlí, na čo sa pýtam, odpovie, vidno že sa vyzná, rozpráva rozumne a mám z neho skrátka velmi dobrý pocit, úplne mu dôverujem, alebo veľkosť a tvar implantátu, akú mi určil takú si dám, viem že vie čo robí, ja mu absolútne dôverujem, som hrdá že idem k doktorovi ČERVEŇOVI, je to PÁN doktor a ja som šťastná že sa mi podarilo sa k nemu dostať a jeho sestrička Zuzka je tiež veľmi zlatá a ochotná a milá, tiež mi veľmi poradila. Jednoducho som presvedčená že všetko dobre dopadne a ja budem už onedlho pobehovať s krásnymi prsiami :))))))

davidoff

davidoff

no to neviem bavia sa tam o tom, ktorý doktor je dobrý a ona toto napísala. Ale nik sa jej už nepýtal prečo, tak nereagovala už po tom, neviem čo bolo vo veci, bohvie ako to bolo :( Ja idem tiež k nemu a čo som počula, len samú chválu, toto ma zarazilo, ale ja si nemyslím že keby bol problém, nepomohol a neopravil by reoperáciou niečo, čo sa mu nepodarilo.

davidoff

Toto som skopírovala zo stránky zdravie.sk no nechce sa mi veriť, že by sa doktor Červeň takto zachoval:

Nadpis: Re: Plastický chirurg
Autor: Zuzana, 23.02.2010 - 10:16
Reagovať na tento príspevok

Presne tak uplne suhlasim..v tomto si moze podat ruky s Cervenom..kamoska bola operovana u Juraska ja u Cervena obe mame problemy, uplne otras vysledok, potrebujem reoperacie a obaja sa zachovali uplne rovnako..