Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

merynka, dakujem krasne :)

mirisek, presne ako pises, tiez som mala strach a to mi sposobovalo vahanie,ale som stastna, ze som nezavahala :)

gossip,
suhlas s tvojim prispevkom , chapem ta a tiez som skor za prirodzenost,ale na druhej strane kasli na druhych, ty po tom tuzis a robis to len pre seba nie pre nich,moze ti to byt ukradnute, naozaj :) urob ako to citis ty, a chod do toho az ked budes o tom pevne presvedcena :)

carina

jajka
laserom, vo stvrtok idem na konzultaciu, uvidim ako to poriesim, pretoze mam vpredu na jednicke dorobeny roh zuba a to sa zrejme nevybieli. malo by to stat 170€, sestricka vravela, ze mi tu blombu mozu vymenit ale sa bojim, ze mi to nespravia dobre a nahodou sa mi to bude lamat, lebo teraz to mam uz roky rokuce spravene a drzi to dobre. nie ze do toho poseriem...

margareta123

leus

dakujem velmi pekne za reakciu...a kolko mas rokov ak sa smiem opytat? a takisto..kolko Ta bude stat zakrok, samozrejme vratane vsetkych poloziek, ktore s tym suvisia...

leus

margaretka
no minuly rok som bola u Dr magda na konzultacii a teraz u Dr kacmara , konzultacia s kacmarom s mi pozdavala viac, sa mi venoval hodinu, strasne zlaty doktor, hned som vedela, ze chcem aby ma operoval on :) ma 20rocnu skusenost a kocky co su tu u nich operovane tak su tiez velmi spokojne aj co sa tyka reklamacii na problem a tak...neni dlha cakacia doba, vsetci su tam velmi zlati a ochotni

margareta123

leus

a ako sa Ti zatial pozdava pan doktor a ku komu vlastne ides - je tam len jeden alebo viac? ako dlho predtym si sa objednala? a aky je pri konzultaciach, nechava vela na Tvoj nazor, alebo sa Ta snazi presvedcit alebo ako...?

carina

baby,
ja som sa objednala na buduci piatok-den pred mojou op na bielenie zubov. myslite, ze to nebude ziaden problem? radsej pred ako po, ze?