Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

davidoff
som ti odpisovala aj na mail, inak mas velmi rozkosnu dcerku :)) a ma zlaty maly nostek :)) ja tiez dufam, ze ked budem mat raz deti, tak zdedia len to naj

jankaaaaaaaaa

katka: ked si si nevsimla ja tu vobec neodsudzujem zeny , kotre sa rozhodli pre silikony, ja sama o operacii premyslam, ale ja o tom mozem len snivat, kedze som len studentka a iba brigadujem. a preto ma zaujima odkial maju mlade zeny nato peniaze, ktore si nemaju ako sporit, ked nepracuju dlho, ked su len par rokov po skole. preto ma to zaujima. a jedine co ma napadlo bola ta paca,ale pisala som ze pochybujem ze si takto niektora zaraba.. a tiez pochybujem ze si peniaze pytaju od rodicov.. alebo mozno hej, ale ti moji by mi na plastiku urcite neprispeli..

Bianca1236

isteze sa to da nasetrit, ked clovek nemina na hluposti. moj priatel si nasetril za rok aj dva mesiace vyse 9000€, a to nepodnika. je to naozaj individualne. niekto ma potrebu kupit si novy gauc ako spomina katkalopatka, iny to investuje do seba. a docitala som sa tu o mnohych babach co si na to brali uver alebo pozicku, ked uz inak nemohli a velmi po prsiach tuzili.

KatkaLopatka

jankaaaaaaaaa

Myslím, že nedostatok finančných prostriedkov je na inú tému. Ľudia vyhadzujú peniaze za čokoľvek, aj napríklad za gauč za 3000 € a či už si na to zarobili, zobrali si to na splátky, dostali darom alebo splácajú 5 ročný úver je výhradne ich vec. Život je len jeden a ak si niekto chce splniť svoj sen tak si nájde spôsob. A tým nemyslím taký stupídny ako napadol teba. Fakt si myslím, že tvoja otázka bola nevhodná. :)

jajka555

davidoff, jankaaaa
klobuk dole pred tvojim manzelom, mas stastie :)) taka podpora je dolezita. moj priatel o prsiach nechcel ani pocut a aj s nosom mal spociatku problem, ale ten nos potom ako tak pochopil, lebo som mala aj s dychanim problemy. Ale s prsiami sa stale nezmieril, ale to je z jeho strany ziarlivost. Takze ja som si musela vsetko hradit sama, esteze pracujem a som sporovlivy typ

davidoff

ja mám darček od manžela, on podniká, ja mu vo všetkom pomáham. Keď som mu to povedala, nemal ani najmenšiu výhradu, aj keď si myslí že prsia nepotrebujem mať ako predtým a môj nos mu tiež nevadí. Ale viem že v kútiku duše bude rád že budem mať pekné pevné 3-ky ako pred deťmi a nos pekný rovný a nie takýto velký a škaredý :) Môj muž je taký, že keby mal niečo proti, neschválil by mi to, ale on ma podporuje od prvého okamihu. A peniažky máme spolu, aj keď on podniká, ja mu robím účtovníctvo, personalistiku, aj predávam na stánkoch keď treba, skrátka robíme spolu a on si to váži, tak mi to asi takto chce oplatiť, že ma môže takto potešiť. Ale keby som pracovala niekde u niekoho, určite by som si 3500 EUR nezarobila a musela by som fakt dlho-dlho odkladať :)

jankaaaaaaaaa

lucy: tak potom ako si viete zarobit 2300e na operaciu? tiez nad nou rozmyslam, ale peniaze nato ani zdaleka nemam.. preto sa pytam

jajka555

carina
drzim palce, nech ti do spravia dobre :)) potom daj vediet. aj ja planujem ist, ale este neviem kam ani akou metodou

Lucy1990

jankaaaaaaaaaa

Myslim ze riesis co nemusis ;-) ja mam 21 a peniazky mi za to stoja, ale nie natolko aby som si zarobila tak ako mas ty na mysli :-))) a pochybujem ze niektorej babe tu, takze podla mna zbytocna starost :-)

jankaaaaaaaaa

mna by inac zaujimalo odkial mate peniaze na tu plastiku.. ako beriem, dospele zeny po 30tke ze si uz nieco zarobili, nasetrili... ale mlade baby okolo 20tky??? akou pracou sa da tolko zarobit?? teda nieco ma napada..ale to snad nie.. alebo hej?