Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

barborka, si zabilaaaaaa :))))) nabuduce teda aj formu financovania dolozim :D

a k dievcinke sa nevyjadrujem, ale necudujem, ze nezarobi,ked nepozna ani take banalne veci ako sa da prist k peniazkom, mimo najstarsieho remesla :D:D:D

KatkaLopatka

barbora10
:D dobre som sa zasmiala, nabudúce pošlem aj výpis z bankového účtu :D

Bianca1236

Hejže, už vypadajú skoro ako moje, však? :)

barbora10

nove foto ma katkalopatka:)

a dievcata,potom vas poprosim,ked mi budete posielat fotky na mail,tak k info napisat aj ako ste prisli k peniazom na operaciu,je to dolezite!!!

barbora10

jankaaaaaa

ma niekedy zaraza,co dokaze niekto napisat.najprv meraj,potom rez.ty si zrejme servitku pred hubu nedavas,ale bolo to dost nevhodne a moze to niekoho aj urazit,nemyslis?je tu vela dievcat,ktorym na operaciu prispeli prave rodicia,nemuseli ist hned pri cestu slapat.dalej je tu mnoho zien,ktore este 30 nemaju,ale vedia pracovat a setrit i ked to niekedy trva aj par rokov,ale nasetrit si 2000eur sa da,nemusia hned robit kurvy.tak isto sa da dnes peniaze pozicat na cokolvek a postupne si operaciu splacat,a aj take dievcata tu najdes,tak nabuduce nemaj blbe otazky,ale zacni pracovat a setrit!!!

leus

janka
dnes plno mladych studentov chodi na brigady do zahranicia, kde za 2mes sa daju zarobit pekne peniaze a za normalnu robotu-chyzna, casnicka atd...a mas typ

jankaaaaaaaaa

no rodicia by na toto urcite neprispeli. dali by mi a aj mi dali peniaze uz na cokolvek, ale plastiku isto nie.. oni su proti takym veciam.. co uz, snad po skole ked budem mat normalne zamestnanie sa to podari aj mne :D tak vam drzim palce aby ste boli s operaciou spokojne

Bartas

jankaaaaaaaaa

ahoj,

myslím že si dostala odpoveď na tvoju otázku financovania zákrokov. možnosti získania peňazí sú všelijaké a a dámy ich využívajú.

možno tebe rodičia prispejú. skús sa opýtať. čo ty vieš, pokiaľ sa neopýtaš môžeš len tápať.

prajem pekný zvyšok dňa vám všetkým.

jankaaaaaaaaa

leus: tato tema je o prsiach a nie o mne, takze teba nemusi vobec trapit a ani nemusis nic komentovat ohladom toho co ja robim a co pisem
dala som sem normalnu otazku, nic som nemyslela zle a ani tu nikoho neodsudzujem ani sa do nikoho osobne nenavazam

leus

jankaaaaa
ja sa teba chcem opytat, ci ozaj mas v umysle vobec si tie prsia dat robit ,alebo v tejto teme travis cas len z nudy, ako som si uz stihla vsimnut, si "strcena" v kazdej teme na zdravie.sk ....nepytaj sa take blbe otazky to teba nemusi trapit odkial maju zeny na plastiku peniaze...iste to neni vysedavanim pri PC a mudrovanim pri kazdej teme na tomto fore ;)