Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

baby,
ja som sa objednala na buduci piatok-den pred mojou op na bielenie zubov. myslite, ze to nebude ziaden problem? radsej pred ako po, ze?

margareta123

zvazovala som aj tu moznost, pockat kym budem mat deti a ist do toho az potom, ale napokon som sa rozhodla podstupit to este predtym...

carina

margareta
my sme s mamcou vymysleli taky maly trik. povieme otcovi, ze idem na operaciu ale ziadne silikony, iba zväcssenie/vyplnenie vlastnym tukom.... :) nejak takto to poobalujeme...

jajka555

margareta
to je pravda, nezavidim ti tu ulohu, ja si tiez neviem predstavit povedat to mojej mame, ta by sa asi osalila :))) a ty mas velmi male prsia? vies, keby vedeli o tom, ze ta to trapi, nejak setrne by si ich na to mohla pomaly pripravit

davidoff

no nie s každými rodičmi to ide rovnako hladko. Moja kamoška bola na operácií a do teraz to rodičom nepovedala, už má manžela aj deti, ale rodičov sa bojí, čo povedia, takže vôbec to nevedia zatial. Ale u Teba to je iné, myslím že treba nájsť vhodný spôsob ako im to povedať, ale ešte určite nemáš deti si myslím, nechceš radšej počkať?