Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

margareta
a byvas s rodicmi? u mna to este nikto nevie, ze som bola na operacii, ale ja byvam s priatelom, vie to len on. tiez som zvedava na reakcie rodiny a okolia. ale neriesim to nejak, lebo je to moje telo, takze je na mne co urobim

margareta123

Ahojte, aj ja som sa rozhodla pre plasticku operaciu, avsak nakolko moji rodicia su az prilis konzervativni, zvazujem sposob, ako im to povedat, preto by som sa Vas rada opytala, ako ste k tomu pristupovali Vy...vdaka Vam :)

davidoff

jajka 555

No ja Ti pošlem fotky moje nosu, aby si sama videla. Lebo toto fórum nie je o nosoch, aby sme tu nezavadzali iným, potom môžeš aj Ty mne poslať, ak chceš, rada by som videla Tvoj výsledok :) tak mi napíš Tvoj e-mail a pošlem Ti nejaké fotky seba.

jajka555

davidoff
dakujem si zlata :)) ja si tiez myslim, ze sa to este poriadne zmeni, ved to je dnes len piaty den, to by som chcela zazraky. opuch je aj tym, ze su dost velke implantaty a ja som hore nic nemala, ziaden tuk, len kusok koze. nos mi robili v chirmede, som spokojna, ale chcem ist este raz na doupravenie. mala som dost velky nos, ked si to porovnam, tak je to oproti povodnemu nosu super, ale este ho chcem mensi. ty mas aky problem s nosom?

davidoff

jajka 555

budú krásne keď odpuchnú, už teraz sú pekné, len opuchnuté, sú super, môžeš byť šťastná, gratulujem :) a s nosom si spokojná? To kde si si dala operovať u koho si bola? Lebo mne ide doktor naraz robiť nos zmenšovať a prsia zväčšovať, preto sa pýtam