Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus
to mas pravdu.. som zvedava ako dlho to bude odpuchat. ale aj ked mi nos operovali, tak som mala podla mna velmi dlho opuch, asi mam take blbe telo, pomaly sa dava dokopy

jajka555

leus
vyberal mi to zospodu z ryhy, odkial mi vkladal implantat. akurat tam mam este modrinku, vidno ju pod lavou bradavkou

gossip_girl

manula,

presne, je to rozne, kazdemu sa paci nieco ine, ja som za prirodzenost, nech to posobi ako by si sa s tym narodila a o tom je aj to vylepsovanie, podla mojho nazoru..A s tym rezom, som to myslela tak, ze frajer chcel aby som to mala pod pazuchou, ze sa nechce nato pozerat keby som to mala pod prsom, ale ked tak nad tym rozmyslam, tak je to asi lepsie aj kvoli tej jazve, mne dr. povedal, ze by mi to asi aj bolo vidno taka zhrubnuta jazva, lebo mam velmi pevnu kozu..

Ja som si to tak vzdy predstavovala, ze nech to ide zhora tak prirodzene ako prso, nie gulaty obrys, preto som myslela, ze mi da anatomy, ked poviem predstavu, ale povedal, ze okruhle, ja este nemam termin a ani neviem kedy by som to stihla, niekedy ma to aj prejde a inokedy sa zas zamyslim ze ake by to bolo, ale citavat vas chodim casto :) Len ked ja som aj taka divna, ze si neviem pomoct a vzdy myslim na inych co na to ludia a tak:(