Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jankaaaa nechcela som sa do toho miesat, ale ty si fakt v kazdej teme pichnuta, a obvykle nemas nic kokretne cim by si poradila alebo prispela. najprv som si myslela ze zle citam co pises preto to nechapem, ale ozaj sa aj ty trochu zamysli nez nieco napises. ved co si nebola na urade prace? nepovedali ti ake su financne moznosti tej-ktorej prace? navyse naco nad prsiami spekulujes kym nemas na to priestor v zivote? sama pises ze este studujes a preto nemozes mat pracovny pomer len brigadu. tak najprv si najdi cestu zivotom potom az vymyslaj nad svojim telom, je to velky zasah do organizmu a nielen to vela stoji, ale aj sa o teba bude musiet par dni niekto starat, a bez pomoci blizkych neviem ako sa to da zvladnut. nic v zlom, chapem ze si nedomyslela tu vetu so slapkami, ale fakt zamysli sa nad sebou

jankaaaaaaaaa

ale ved ja som tu nikoho nechcela urazit preboha a vobec ste ma tu niektore nepochopili. pisem ze vobec neviem akou brigadou sa da za 2roky nasetrit popri studiu na VS 3000e.. pracou v zahranici? za dva mesiace isto tolko nezarobim aby som aj vyzila a usetrila. takisto ako na slovensku.. zit z brigady a este si aj nasetrit 3000e.. no teda ja vobec neviem, preto som sa tu normalne opytala.ale vobec nepisem a ani si nemylim ze ste si to urcite vsetky zarobili sexom preboha..to by som sa tu teda nepytala na ten "recept" ako si zarobit keby som si to myslela.... treba trocha citat medzi riadkami a nie hned z jedneho komentu vytrhnut jednu negativnu vetu a chytit sa toho a komentovat len toto a este s drzimi poznamkami

diamond26

Booze to co sa tu riesi ?:))

Ani ja som si s prepacenim tie prsia nevytrtkala ....Dostala som na ne....a aj keby nedostanem vedela by som si zarobit raz dva tri 3000 euro a vobec nie sexom !..Dievca moje najdi si niaku lepsiu brigadu v zahranici ..ako ti tu bolo uz povedane...tam zarobis za 3-4 mesiace..tak sup v lete pracovat a budes mat aj ty :)

manula

katkalopatka,
podla mna su ukazkove tvoje, vobec by som nepovedala, ze su to silikace :) naozaj.. a ci su moje ukazkove ja posudit neviem, preto som dala na posudenie vam :)))ale som velmi spokojna takisto oproti tomu co to bolo..:)

KatkaLopatka

manula

ďakujem :) ja som šťastná, oproti tomu čo som mala pred tým :)

Ale na tvoje tu má málo ktorá :) Ty to máš ukážkové! :)