Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

jankaa
ja ak si dobre pamatam tak si este nedavno tu riesila ,ze kam k doktorovi a konzultacia atd...a teraz taky zvrat?No dievca ja si myslim ,ze ty od zaciatku si tu len tak aby si mala o com kvakat/pardon/Tu su baby ktore maju isty ciel, dat si spravit prsia vies,tak neviem asi si potom nejak zabludila...

jankaaaaaaaaa

ale ved ja tu neplacem ze nemam penaize na tu operaciu atd. len som sa pytala odkial ich mate vy, lebo ja si to v mojej momentalenj situacii neviem predstavit aby som si nasetrila tolko penazi.
a navyse keby som nasetrila, neviem ci by som investovala do tej operacie.. takze to neberte tak ze ja mam len tu operaciu v hlave a je to moj vytuzeny ciel alebo co. to bolo len take zamyslenie..

Bianca1236

leus pacia sa mi tvoje komentare :) ja to tak pekne neviem napisat.
holcina na to snad pride aj sama, ked sa zacne snazit. ale to je do inej temy, nie k prsiam

jankaaaaaaaaa

leus: vobec nelamentujem, len konstatujem. ja mam tu na svk povinnosti a nemozem si len tak odist cez prazdniny do zahranicia, a z niecoho tu musim aj ziit, nielen robit a setrit...
ale to je uplne jedno, mozno som typ cloveka, ktory si radsej uziva ked ma peniaze ako bude na vsetkom setrit a vsetko si odopierat. ale sak mozno ked nebudem len brigadovat to bude lepsie

leus

jankaaa
no ze sa neda v zahranici zarobit?mam neter ktora uz na strednej skole chodila do nemecka do zmrzlinarne a si predstav ze zarobi cez 2000e, no ale to maka od skoreho rana do vecera a nema cas vypisovat na forum a lamentovat ako ju rodicia nezabezpecia...mlade baby chodia opatrovat do rakuska, za 2tyzdne maju kolo 800e ciste, jesto moznosti, len treba chciet

Bianca1236

jankaaa nechapem preco sa rozculujes. som ti normalne napisala, neurazala ani nic. aj ja sa nad sebou casto zamyslam, kazdy by sem tam mal. pekne som ti chcela poradit. ved ked to vsetko vies ake su kde platy tak nechapem co riesis ako sa da nasetrit, ked si este nezacala setrit. fakt nerozumiem ti.

jankaaaaaaaaa

a to ake su platove pomery na slovensku viem. ze priemerna mzda je mozno 600e, tak preto sa cudujem ako si mlada zena dokaze za par rokov prace nasetrit 3000e . lebo uz len zo 600e na mesiac je problem vyzit a nie este setrit tolko penazi. preto som sa pytala

jankaaaaaaaaa

bianca: ako neviem vobec co riesis. ja nepotrebujem aby mi sem niekto pisal ze sa mam zamysliet nad sebou lebo operacia je velky zasah do organizmu atd. preoha ja soms a tu len normalne pytala odkial maju mlade dievcata tolko penazi, nic viac nic menej. uz som dostala odpoved, staci mi. neprisla som si tu pytat rady ci sa mam zamysliet nad sebou alebo co . a vobec neviem co si tym ako celym chcela povedat.. ja nikde nepisem ze si idem hned uz zajtra planovat operaciu. ani som nikde nepisala ze na nu urcite na 100% niekedy pojdem