Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankaaaaaaaaa

davidoff: urazit som vas vobec nechcela ani som nechcela aby to tak vyznelo, tak sa ospravedlnujem ked sa to niekoho dotklo, ale vobec mi o to neslo

davidoff

jankaaaaaaaaa

veď jasné, ja si myslím že si nechcela uraziť nikoho, len si to tak blbo skombinovala tie slová a šup, už to tu bolo. Tak sme potom my baby čo sme tu takto reagovali, čo si čakala. Nie sme zvyknuté na takéto písmená tu. A musíš nás pochopiť, že sa nás to potom dotklo. OK, už to nerozoberajme, drž sa, šetri a skús niekedy tie brigády, držím Ti palce paaaaaaaaa :)

KatkaLopatka

Baby,
myslím, že už by sme nemali reagovať na príspevky niektorých tu nudiacich sa a bude pokoj :)

Apropo, kedy po operácii ste začali nosiť normálne podprsenky? Ja som 5 týždňov po a dnes prvý krat som si skúšala v obchode veľkosť. Vypadá to na 75D!!! Skoro som skríkla od radosti :D :D :D Ale cítila som, že obliecť a s ňou fungovať ešte ani náhodou nemôžem.

Daisynka

Baby budem vdacna za akekolvek skusenosti s dr Trškom. Pyta si celkom vela za opku ale vraj je dobry takze šup sem skusenosti snim :)

jankaaaaaaaaa

inac na tej fotke PRED nema uz tiez silikony? ved vyzeraju tie prsia tak isto ako potom, akurat ze niesu zrastene

jankaaaaaaaaa

leus: pamatas si zle, alebo si ma s niekym mylis. nepytala som sa tu na konzultacky ani na lekarov ani nic podobne. pytala som sa mozno kolko stoji konzultacka.. alebo som sa pytala ci mate skusenosti so vacsovanim prs tukom.. ale neriesila som tu uz konkretne veci a ani som nikdy nikde nepisala ze si tu plastiku isto spravit dam, alebo ze ju fakt potrebujem, alebo ze je to pre mna to prvorade
a nikde v teme nevidim ze tato tema je len pre zeny ktore maju za svoj ciel silikonove prsia a tie ktore nemaju , tak nech neprispievaju... normalne som sa vas pytala odkial mate peniaze a to je vsetko..