Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Daysinka,

Ja mam rez pod prsiami, ale dreny su vedene spod pazuch, malilinky otvorik, pricom tie hadicky mi sli az pod prsko. Ale tych drenov sa fakt neboj, je to uzasna vec, pekne vidis ako ti odteka bordel z prsiek, o dva dni ti ich dr vytiahne, moc sa ti ulavi, a tie dierky len prelepi, nezasiva nic, ja teraz akokolvek by som sa snazila, tak nenajdem jazvicky po tych drenoch...

Daisynka

lia86
:)) super ze tolka ochota :) uz som tu poprecitala tvoje prispevky :) len ma zaujima tie dreny ty si mala kadial rez ? Lebo ak by mi to po tych drenoch malo lepsie odpuchnut tak to chcem aj ja len ja isto nechcem rez popod pazuchu :(

Lia86

Daysinka,

Mne dr na konzultacii daval chytit tusim mentory a polytechy, a tie polytechy sa mi zdali ovela prijemnejsie na dotyk ako aj boli makucke. I teraz mam prska nadherne makke, i priatel povedal ze ako keby tam ani nebol silikon. Nie som odbornik co sa tyka znaciek, ale s Polytechmi som spokojna... ak mas nej dalsie otazocky, sup sem s nimi :)

Daisynka

lia86

Dakujem ze si zareagovala :) clovek potrebuje pocut par povzbudivych info :) a tusim si spominala ze mas implantaty Polytech vsak ? Nevies ci su v niecom ine ? Lebo som o nich este nepocula

Lia86

Dadka111,

Prve tri dni po opke su velmi bolestive, ale pak bolesti rychlo ustupuju, neboj, to najhorsie mas uz za sebou, uz to bude len a len lepsie :)

Lia86

Daysinka,

Ja som bola u dr Trsku, a uz viackrat som tu pisala o mojej velkej spokojnosti, ci uz s pristupom lekara, personalu SNOP, s konzultaciou, prskami, pooperacnou starostlivostou... Ja mozem len vrelo odporucit. Nehovoriac o skvelej pani doktorke anesteziologicke Valachovej, dvakrat mi robila narkozu a zakazdym som za prebudila ako cez vikend rano, pospinkala som si a nic mi nebolo. Tej narkozy som sa najviac bala. Takze ak chces ist k dr Trskovi, len do toho... Budes spokojna.

Katkalopatka,

Mne dr dovolil normalne podprdky po 6 tyzdnoch od opky, uz aj push-upky som mohla. Zo zaciatku to bol divny pocit ked som presla z retro prsenky na normalnu, ale rychlo som si zvykla :)

Bianca1236

dadka111 neboj este par dni to nejak vydrz na tabletkach ak mas. urcite ti nieco dali aj domov.
ja sa chcem spytat, nad pravym prsom mam silny opuch, take tvrde to je. ako vy citite svoje opuchy? su makke alebo tvrde? lebo uz haluzim ze mi vylieza implos ale to je asi hovadina. aj ked bola by som kludnejsia keby mam ten stahovaci pas

dadka111

ahojte kocky v pondelok ma operoval dr.Cerven vie mi niekto napisat kolko dni ma to bude este tak strasne boliet inak som spokojna a 7.10 idem na kontrolu

carina

ja si myslim, ze ta otazka bola nemiestna a prilis sukromna. neviem, ci by som sa na to spytala svojej "dobrej" kamosky pokial by mi to sama nepovedala...ze odkial...

Nela111

Barbora10
Dobre si to napisala, hehehe...som sa pobavila! :)))

jankaaaaaaaaa
Mozno na teba baby prudko reagovali, to si mohla cakat, aj ked myslim, ze si svoju otazku nemyslela zle. Najlepsi sposob pre mladeho cloveka-studenta ako si zarobit je urcite letna brigada v zahranici! - casnicka, recepcna, animatorka, chyzna, ap. Ked sa chce, vsetko sa da.