Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianka1236
diky, potesila si ma, si si pozerala foto? ja tiez uz neviem co robit, pred operaciou som chodila pravidelne do posilky a nenormalne mi to chyba, mam pocit ze uz mlandraviem :)) ale este si pockame na nejaku fyzicku aktivitu, ja som vacsinu casu sama doma, takze robim, co uvladzem, ale zas si davam pozor, lebo nechcem aby som nieco pokaslala, predsa treba nech sa to najprv zahoji, netreba riskovat

Bianca1236

vladka19 mna dojimaju taketo prispevky, ze pekne prsiam zaspievajte oni sa postavia ako mladici. keby take blbosti fungovali neriesili by sme tuto temu :D
jajka555 ja uz neviem obsediet, tak mi chyba cvicenie upratovanie vsetko :D asi by som mala spomalit, aby sa to jedno prso ukludnilo a splaslo...ono to ani moc nevidno, len si to nahmatam. inak ty ich budes mat ake krasne ked ti odpuchnu, wow :)

Daisynka

lia86, vladka19, jajka555

dakujem za infosky tak tie dreny urcite chcem len dufam ze to bude v poho lebo jedna moja znama hovorila ze ked jej spopod pazuchy tie hadicky vyberali tak to strasne stipalo az sa pri tom pocikala preto som sa toho bala spopod pazuchy. 4 oktobra idem na konzultaciu do chirmedu a pisem si aj s dr Trskom len ta cena ma trochu odradza :( uvidime ako sa rozhodnem ja by som chcela opku zaciatkom decembra.

jajka555

bianka1236
ja som na tom podobne, tiez sa kazdy den na to mrknem, obzeram sa ako to vyzera a potom trosku stresujem, ci je ten opuch normal, ci to zmizne a tak pod.. ale dnes som bola na kontrole, takze aj lekar ma ukludnil :)) skus to nejak stiahnut a hlavne to chce cas a klud, raz dva to nezmizne, chce to urcite niekolko dni.

jajka555

daisynka
aj ja som mala dreny a som tomu rada, je to lepsie, nech vies ze je vsetko ok a ze ti to nekrvaca. ja som mala rez pod prsnikmi v ryhe a tam som mala aj dreny zavedene

Bianca1236

barbara, gratulujem ti k takemu uspechu. skoda ze to nefunguje u inych. teda u mna by ten 5cm pokles prs nevyriesilo, skor by to viac rozgajdalo :D

Bianca1236

jajka555 dakujem, uz som si fakt myslela ze mi sibe :) som asi 9den po opke, v pondelok ma prevazovali a bolo to super, az vcera som si ten opuch vsimla. ale iba na jednom, ako taky hrbol. moc sa okukujem :D idem skusit nejak to stiahnut obvazom alebo cim...

BARBARA 11

ahojte baby, mam pre vas jedno riešenie kde sa nemusíte dať rezať..ja som takisto nedávno premýšľala nad zväčšením poprsia a našla som jedno riešenie. Funguje to takto: masážnou technikou, ktorá v 3 bodoch na prsiach podporuje prietok krvi (body Qimen, Tianchi, Shanzong) zvyšujú cirkuláciu krvi v mliečných žliazach a tak zlepšuje pevnosť prs a zväčšuje ich objem. som normálne vďačná ze sa mi to nejakým spôsobom dostalo do rúk a nemusela som ísť na plastiku, som stráášne spokojná konečne sa môžem normálne obliecť:-)))

jajka555

dadka111
prve dva tri dni su najhorsie bolesti, ja mam dnes tyzden po operacii a uz sa to neda porovnat :)) je to omnoho lepsie, bolesti uz velke niesu, len chrbat ma stale boli pri spani a v prsiach citim tlak, pichanie ale nie stale. neboj, kazdym dnom to bude lepsie.
bianka1236
aj ja som mala podobne haluze :) mam dost velky opuch na oboch prsnikoch zhora a tiez som mala pocit, ze tie implose vyliezaju ::)) ale neboj, je to v pohode, ja mam sice ten pas, takze ho nosim nonstop, sa mi aj zda, ze to trosicku odpuchlo. co sa tyka tvrdosti, je to asi rovnake ako cele prsia, zvrchu vrstva koze je makka ale inak je to tvrdsie ako zvysok prs. kolko si po operacii? skus si vymysliet nejaku nahradu toho pasu