Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianka1236
verim, ze po stehoch to uz bude super, dufam, ze uz aj soferovat budem moct. dnes ako som sla ku lekarovi s nastupovanim do auta nebol problem, ale ked som chcela vystupit, nevedela som si poriadne dvere otvorit, lebo do strany sa mi tazko dava ruka. inak okno v pohode otvorim, tak opatrne sa snazim. a to s tym zadychanim je normal, narkoza a vsetko to ostatne dost ovplyvnuje. ja som bola v januari na opke s nosom a sla som do posilky az po mesiaci a pol a poviem ti, prve tyzdne to boli muky, sa mi pri cviceni az hlava tocila, nebolo mi najlepsie, tak som zacinala uplne pozvolna a s velkymi oddychmi

Bianca1236

jajka no da sa drepovat, tak opatrne, ale zadychana som hned a dlho sa rozdychavam. to je dost blbe. a ruky moc neviem dvihnut, laket od tela moc vysoko nedam. uz mi to lezie krkom :) ale tiez nebudem cvicit na horne partie skor nez je rozumne. jedine tak biceps sa nejak da ale to nie je cvicenie na ake som zvyknuta :D a tebe ide v pohode otvarat okna? ja musim dvoma rukami. inak po stehoch by sa ti malo velmi ulavit, co tu baby spominali

KatkaLopatka

Lia86

No ja už som skoro 6 týždňov od opky a stale mávam také mierne bolesti, takže s podprsenkou asi ešte budem musieť počkať, ale tešíííím sa na ne už veľmi :D

vladka19

Dík, som rada, že sú také prirodzené :) Nikto nebude nič tušiť :) A čo sa týka ceny OP, tých 3000,- € som dávala len ako príklad janke, lebo ceny sa pohybuju od cca 2 do 3 tisíc. Ja som v KE platila okolo 2300,-

Daisynka

vladka19
tak ja to mam do chirmedu tiez peknu streku :) ty si odkial lebo takto tipijem ze okoloie Za lebo ja som. Ale IC vlakom je to super cesta.Tri hodky necele ale je to pohodlne. Neviem ale ked si tak baby porovnaju ceny implantatov tak ttie by mali byt vsade rovnake zalezi kolko dodavatelov je na SR ale ja co som mala nagor implantaty navrhnute stredny profil 325ml tak stali jeden okolo 350 eur.A po pravde poviem potom sa plati uz len za to ako si lekar nadsadi cenu operacie a starostlivost..

jajka555

bianca1236
a v pohode sa robili? vladala si? na stehy idem buduci tyzden, este neviem ktory den, budem volat. aj mne bolo tak nejak povedane, ale na vrch tela neplanujem skor cvicit ako po tych 6tich tyzdnoch. no, ale asi vsetko zalezi od hojenia a ako sa budeme citit. vies uz dvihnut ruky hore? ja len do urcitej vysky, musim si brat stolicku, aby som si vedela otvorit stresne okno :)))

Daisynka

vladka19
a tak snad to prezijem :) v chirmede mi pisali cenu asi od 2100-2700 zalezi od implantatov mudrejsia budem po konzultacii ale gulate su lacnejsie a ja chcem gulate. A Trska mi poslal cenu od 2800 eur a co uz som bola na konzultacii u DR PIkulu tak mi dal celkovu cenu 2150 ale nepocuvam nanho ziadne recenzie ani nic a nechcem ist k prvemu na ktoreho som natrafila :)

Bianca1236

jajka no ja mam vstrebatelne stehy, tak neviem dr vravela ze az po tych 6 tyzdnoch plna zataz. ale dnes som skusala take plie drepy a dalo sa. ale ak by ta nieco bolelo radsej to nerob :) kedy ides na stehy?

jajka555

bianka1236
mne sa tuto noc snivalo, ze som uz bola v robote :)) a to som len tyzden doma :))) ale zvladneme to, rychlo to zbehne. co ti lekar vravel, kedy budes moct zacat cvicit? ja by som chcela zacat na nohy aspon tak doma, drepy a pod.. ale asi az po stehoch najskor

Bianca1236

jajka takisto aj ja, posilka kazdy den, doma vsetko som mala podla seba, teraz sa mi to vsetko hruti :D byvam este u rodicov, ale staram sa o domacnost, tak sa mi vlasy jezia ked ini upratuju :D a este aj zverinec na mna caka vonku...ale aj tak som rada ze sa to tak rychlo zlepsuje. som si myslela ze dlhsie budem KO ale okrem dvihania veci uz mi vsetko ide. som zvedava tak po mesiaci ako sa nam usadia :)