Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jajka a aku velkost mas pooperacnu? mne ked zahlasili ze 80B skoro som odpadla...ja ze bude C. ale to su asi ine cislovania. nad nosom som tiez raz rozmyslala, ale na to uz nemam odvahu :)

lia tu lipo som mala tiez u dr jezovitovej v IEM v pezinku, cena bola okolo 2000€ a odsali mi asi 4l, viac sa nedalo na jeden krat. vela krvi sa pri tom straca tak som to velmi zle znasala, zle mi bolo dva tyzdne minimalne. isla by som znova, ale ta bolest ma odradza

manula

KatkaLopatka,
no super, aj ja mam 75C alebo D ako som zistila, zalezi od znacky a strihu samozrejme...
no ja nosim podprsenky normalne uz teraz od tretieho tyzdna, uz mam tu stahovaciu nosit len na noc..samozrejme este nenosim push up, to ani asi nosit nebudem, ved preto som si dala spravit prsia,aby som uz nemusela take nosit..no nosim obycajne kosticove nevystuzene...

dadka111, gratulujem k prsiam:)) boli to najviac 3 dni, uz sa to bude len zlepsovat, najhorsie su prve dva tyzdne a potom uz ani nebudes vediet, resp. po 10 dnoch ako da dole stichy je to uz super :)

Bianca1236,
ja mam tie prsia niekedy celkom makke a niekedy ako kamen, tiez sa obcas prehmatavam :D ale moc nie, nech nestresujem :D

Lia86

Bianca1236,

Prosim, nemohla by si mi napisat nieco viac k tej lipo? Tiez nad nou rozmyslam, ze cena, aka metoda, kde, spokojnost a bolesti po... Pocula som ze ak sa nevalcekuje, tak ostavaju hrce... Vopred sa ospravedlnujem kocky za odklon od temy prsia...

jajka555

bianca1236
tak vidim, ze sa pekne skraslujeme :))) s nosom som spokojna, ale este sa chystam na doupravenie, ale az o rok, nech si telo od tych narkoz oddychne. bolo to vtedy horsie, lebo este mesiac po operacii som mala problem len tak stat na mieste viac ako 15min, sa mi tocila hlava, ale zas bolest bola minimalna. teraz bolest bola obrovska den po operacii ale zas viac vladzem doma porobit a aj vonku som sa dnes v pohode presla. ja som tiez zvedava, ci si vsimnu ostatni prsia, ani mne sa nezda ze to je velky rozdiel, aj priatel vravel, ze niesu az take velke

Bianca1236

jajka ano to je pravda s narkozou, a este ten nos to muselo byt vselijake. neviem si to predstavit. ale citala som tu ze si spokojna s vysledkom, este sa usadza? ja som pri narkoze pri liposukcii stehien prezivala dni po op uplne priserne. ale tentokrat som mala uplne zlateho anesteziologa, sme sa nasmiali kym ma uspal :) a prebudenie bolo super tiez. celkovo to znasam lepsie nez tie nohy, a to mi dr tvrdila ze by to malo byt naopak :) juj mna auto tiez uz laka, ale ako hovoris, tiez neotvorim dvere :D som inak zvedava ci si niekto nieco v posilke vsimne, ale asi nie lebo nemam ich nejake bombove...