Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jajka ja sa bojim to este rozopnut, pekne som vatou vystlana nerada by som tam nieco posramotila. ale len co sa bude dat to cvaknem :)

jajka555

bianka1236
ja som tiez velmi zvedava, mohla by si potom dat nove foto do galerky :)) som zvedava ako to u teba vyzera :))) ja mam momentalne pocit, zeby sa mi uz viac nezmestilo ako tych 450, mam ich fajne narvate

Bianca1236

jajka som velmi zvedava ako sa nam to ustali :) ale prikladala som si aj svoju staru C podprdu a bola malilinka. tak to bude tou pooperacnou ta divna velkost :) tvoje ale budu paradne, to uz teraz vidno :)

Lucy1990

dadka111

Aj my sme sa s Cervenom bavili o 515 ml, mas anatomy? Si v galerke? Jaaj, rada by som si pozrela do coho asi idem :-) A aku mas vysku, vahu?

manula

Bianca1236, ano zatial mam len s kosticami vsetky..a rez pazuchou, akurat ze kosticu si treba tak upravit aby kopirovalo prso ci co..tak snad mi kopiruje,moc mi to napravat nejde :/

jajka555

bianka1236
ja som nos nutne potrebovala, lebo som sa hanbila, za to aky bol hrozny. podprsenku mam 75D, zo siklienky. neviem ci je medzi znackami a druhmi pooperacnych podprseniek nejaky rozdiel, no ja by som bola rada, keby ze aj potom by som nosila normalne podprsenky takej velkosti :))

dadka111

dakujem baby zajtra uz bude 3 den tak uz sa tesim a uvidim ako mi bude ale uz citim ze mi je lepsie a beriem len paralen dr.Cerven mi povedal ze to staci a mam velkost 515ml a mam pocit ako keby som mala dva balvany pred sebou:-))))