Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

gossip_girl

to co opisujete,tak to mozu robit aj anatomicke implantaty.ja niekedy neviem rozoznat,ci su to gulate,alebo anatomy.videla som vela anatomickych,ktore posobili uplne ako gulate a dokonca by som sa aj hadala.musis doverovat doktorovi,ak ti odporucil gulate,tak vie preco.urcite ti zvolil primeranu velkost tvojim poziadavkam a moj nazor je,ze vacsinou ta prirodzenost zalezi od velkosti a sikovnosti chirurga,ako od tvaru.moje gulate vyzeraju po case velmi prirodzene a ked nechcem,tak nikto ani nevie,ze mam implantaty.je to len o tom,ako ich vies nosit.ja ked chcem,tak su maximalne prirodzene a ked mam chut na poriadny dekolt,tak ho aj mam:)a este jedna rada,to co vidis v galerii je len pre predstavu,totiz vsetky tie prsia keby vidis nazivo,tak je to uplne nieco ine.ono to na foto dost skresluje a to co sa javi na foto ako neprirodzene,nepekne,tak vskutocnosti to je uplne inak...neriad sa tym,ale sa riad doktorom.

adka_22

gossip_girl
som rada, ze vyzeraju na mne prirodzene, ale mensie by som nechcela ani za svet, mam presne to co mi dr. navrhol a nic som nemenila a som velmi spokojna, takze tebe by som radila to iste aby si si potom nebuchala hlavu o stenu, ze si vymyslala a nieje to podla tvojich predstav
ak chces ale rez spod pazuchy tak to ries co najskor ja som kvoli letu cakala od januara...

gossip_girl

Adka_22,

no mas asi pravdu :) si mi to pekne vysvetlila, presne tak aj chcem ze hned pri sebe, nie ze velka medzera medzi. Jasne ze si moj vzor, lebo su na tebe ako by si sa s nimi narodila a jasne ze sa ti budu zdat male, lebo po case podla mna aj zabudnes ake si mala a budes sa citit akoby si ich mala tak vzdy a zas zacneme potom vymyslat :)

Ale ja viem ze nechcem velke, chcem uplne take ze ako moje, lebo ja som skor taka, ze by som asi schovavala ako vystavovala. A hlavne chcem to pre seba, cez rok mi to az tak nevadi, ale skor cez leto a asi proste pre ten pocit.

A Judinyovu mi ani nespominaj, tej by som zakazala ist uz na obraz, ta uz nevie kam si ich ma vytlacit, jak 15 rocna, vtedy som to mozno tak robila, ale vsak uz by mohla mat aj rozum!

adka_22

gossip_girl
zmenili sa v tom, ze mi zvrchu odpuchli, zmakkli a mam ich pekne pri sebe, ale kvapkovity tvar nemaju skor vyzeraju ako gulate, ked sa pozries na moju fotku pred tak uvidis, ze som nemala ziaden zaklad, u teba je to ine, ze ty uz tu kvapku mas, tak nema zmysel davat dalsiu, dr. asi vie preco vravi, ze gulate budu dobre...ja mam uplne rovnake miery ako ty a tie 300 niesu vobec velke, cakala som, ze budu vacsie,ale som spokojna a tesim sa, ze som tvoj vzor :)
ten neprirodzeny prechod u gulatch sa urobi v podprsenke vtedy ked si ich v nej podvihnu pr. taka Judinyova, ale nemyslim, ze by vyzerali neprirodzene

gossip_girl

Ahoj adka_22,

no a menia sa tak, ze vidiet ten slzickovy tvar? lebo stale nadtym rozmyslam, ze ci tie ci tie. Aj sa priznam odolavam ci si dat, ale stale sa k tomu nejak vraciam...Bola som u dr. Cervena, najprv som aj bola taka ze cez pazuchu co ja viem, ale nakoniec je to asi super, ze tie prsia su take ciste, ze ziadna jazva tam..A termin zatial nemam.

Ked si pozeram foto aj okruhlych tak vyzeraju uzasne ked su len tak, ale ako nahle sa daju do podprsenky kde sa nadvihnu tak vidiet obrys a to ja nechcem, skor by som chcela aby to malo taky spad ako prsia, som komplikovana :)

jankaaaaaaaaa

ja by som povedala, ze okruhle lekari odporucaju zenam, ktore maju nejaky zaklad. a tie anatomy skore pre zeny ktore maju nulky ... ale neviem ci je to pravda

adka_22

gossip_girl
ahoj, mam sa super, uz nemam ziadne bolesti, akurat ma tahaju tie stehy ale za dva dni idu prec tak sa straaasne tesim :)...potom dam aj nove foto aby si videla jak sa menia, na pocudovanie ich mam na dotyk makke, ale skusala som dnes objat priatela a bolo to este take neprijemne...mala som aj velmi podliate brucho po narkoze, uz dva dni beriem aescin a mam spat figuru a opuch skoro uplne zmizol, tak som happy:D
neboj sa ked dr. povedal, ze okruhle budu dobre tak mu ver :) kedy mas presne opku a kam ides?

gossip_girl

Adka 22,

ako sa mas? rada by som vedela ako sa ti menia a tak :) ty si teraz mj vzor, lebo aj ja by som mala mat 300 ml, len zas na mne asi budu vacsie, ked ja mam zaklad a mne by chcel dr. dat okruhle. Bojim sa aby neboli na mne velke, meriam 173 cm a 50 kg..

Baby aj vas som sa chcela opytat, tam je velky rozdiel ked sa davaju anatomy a okruhle? Lebo ja som bola strasne za anatomy, ale dr povedal, ze okruhle, tak ja neviem:(

jajka555

bianka1236
jasne chapem, kedy si to mozes dat dole, ci az u lekarky na kontrole? sranda, ze kazde lekar ma ine sposoby. ja sa uz mozem aj sprchovat a od zaciatku som mala len jazvy prelepene, nic viac