Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

adaka_22,

aha, tak vsak dr asi vie co a ako, ja si len domyslam, ze asi co..A ty si uz ok, ze uz aj chodis a tak? Vlastne kolko mas teraz po? Neviem ci by som to stihla nejak cez skolu, len cez leto viem ze urcite nehcem, chcela by som aby sa to do leta dobre usadilo a tak a hlavne vsak aj teplo a tak..

davidoff

baby a mne doktor povedal, že môžem mať aj okrúhle implantáty aj anatomické, aké chcem, že si môžem vybrať to čo znamená? Prečo niektorej doktor odporučí len okrúhle inej len anatomické, ja som si mohla vybrať, čím to je? Základom pŕs, či výškou? Alebo niečím iným? Vie niektorá z vás?

adka_22

gossip_girl
mam vysoky profil...prve dni boli z profilu take capate, ale nosim ten stahovaci pas a vyzeraju super, pekny plynuly prechod...VP sposobi to, ze prsia idu viac dopredu a u mna to bolo potrebne, kedze som nemala ziaden zaklad, pri strednom idu viac do sirky...

gossip_girl

Adka_22

a ty mas aky profil? Nie je to aj profilom, ze ako to aj zhora posobi, myslim ten obrys? videla som aj babu od neho co mala stredny profil a nebolo jej to az tak vidno, nechapem tomu..

adka_22

gossip_girl
ano mam 22, riesila som to radsej skor aby sa mi nestalo to co tebe, lebo by som sa nevedela rozhodnut, presne ako ty :)
a u mna to bola uz pomaly diagnoza muzskeho hrudnika, konecne sa citim ako zena
a kolko mas cez prsia? ja som mala len 75...

gossip_girl

Adka_22

No mne najprv doktor aj menej, ale potom ze aj 300 sa zmesti a ze budu take trochu vacsie na mne a toho sa mozno tak trochu bojim..

No chcela by som to riesit aj hned, ale uz mi zacala aj skola a neviem kde by sa to aj vsunulo :) Ale zas viem ze zas ked bude leto si budem hlavu buchat..A uz mam 25 a to uz budem mat 26 a tak dalej, a neviem kedy dieta zas, no je to komplikovane, ale kto vie kedy ho budem mat a mozno sa az tak prsia nezmenia ze budem musiet ist hned..

A ty mas 22? Ked hej, tak to je super, si ich este dost uzijes :)

silviklh

presne ako pise Barborka, na fotkach prsia vyzeraju uplne inak, iný tvar,tiene,velkost...nazivo uuplne ine.viem podla seba