Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

cauko baby

Ja uz to mam za par.Dievcata,to vsetky ste uzivali ten aescin? Treba aby som si to kupila? DAKUJEM ZA ODPOVED

silviklh

gossip,hej su,uz aj o 25ml by to bolo uz nenormlne na mne.aj terazjsi,aj byvaly priatel mi hovorili,ze su obrovske,aj mama,aj sestra,aj otec.ono fotky skresluju.
adka22,coze svadba? dneska to leti take mlade sa vydavat,ja uz mam 6 spoluziacok vydatých a to mam tiež ja 22

gossip_girl

silvik,

jak trapi, vsak to ta prave vobec nemusi, ked uz mas :) a nie su velke? vtedy si hovorila, ze sa ti aj trosku zdaju.. to je zvlastne, ze tebe sa po opke zvacsili a ine placu, ze sa im o dost zmensia

gossip_girl

Adka, 22,

Co mas? dobre vidim? wow, tak to mate navazno a ked uz sa aj zoberiete, nebudes chciet aj babo?

Ja to beriem tak, ze ja mam priatela, ale ani sa tak skoro brat nebudeme a urcite ani dieta nebudeme mat.

silviklh

adka jaaaaaj,ty si len 8my den po,tak to sa este ani zdaleka neda povedat :) ja mam teraz 91,mala som 81.
gossip,ahoj,no ja so msi uz zvyklaaaa :D ale stale ma trapi,ze ma sama priroda takto neobdarila

adka_22

gossip_girl
dnes som po 8 den...jasne, ze chodim uz vecer po operacii som sa prechadzala po izbe :)
tak si to skus nejako vymysliet, ak chces prsia este pred dietatom tak to neodkladaj:)...ja mam zase v maji svadbu tak dufam, ze mi dovtedy vyblednu jazvy