Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

jajka555

teraz mam vysoky profil 400ml
ja som si nic nenavrhla, to Dr. ved on je profik a mal by vediet preco to robi. ked pozries galerku, sama uvidis, ze nie su pekne, preto so neni spokojna.
zatial sme to nechali na 550ml.. uvidime neskor..

jajka555

leila888
ak ti to pomoze v galerke ma lauraS 600ml, tiez mala predtym mensie. mrkni si, je to takmer na konci galerky

leila888

baby prosim,poradte mi.nedavno som tu pisala o vymene z 280ml na 500ml,VP,Eurosilicone.baba z omlazeni.cz mi napisala,ze by radsej isla do velkosti 600ml.ale 600ml je extra vysoky profil.aky je rozdiel medzi vysokym a extra vysokym pofilom?pri 500ml VP je sirka 12,6cm a vyska 5,8cm a pri 600ml Extra Vys.Prof.je sirka 13,1cm a vyska 6,4cm.neviem co mam robit,bojim sa ze ked tolko penazi vyhodim,aby som nelutovala ze mohli byt aj vacsie.aj ked dr.mi vacsie dat nechcel,vraj by to vyzeralo ako jedno velke prso s dvomi bradavkami.vysku mam 175cm a vahu mam 60kg,moja vaha je tych 55kg,ale som 10 mesiac po porode a zatial tych 5kg nechce ist dole.dakujem vam za kazdu informaciu.prajem vam vsetkym pekny den.

jajka555

xexenka

preco teraz niesi spokojna? ake mas teraz a ake impl. si chces davat? extra high profil som asi este u nikoho nevidela, niesom si ista, mozno jedna holka z galerky to ma, treba hladat. preco prave taky profil chces?

xexenka

Baby čaute, dlho som tu nebola, ale snažím sa Vás čítať. Potrebujem poradiť, u ktorej v galerke by som mohla nájsť Extra High profil?
Rozhodla som sa pre tu reopku, a budem mat EH, tak by som to chcela vidieť. Aj keď mám ešte veeeľa času :D
Vďaka

jajka555

repka
niektore baby hovoria, ze sa im trosku zmensia, kedze zo zaciatku je tam opuch. ja mam sice opuch na vrchu, takze asi by to nemalo mat nijaky vplyv. uvidim, este mam cas na kupovanie novych podprseniek, zatial to vyzera na tych 75D, s tym som spokojna. Ty to mas pekne, ze 75F :)) si vies zohnat taku podprsenku, nieje problem si kupit taku velkost? kolko si po op?

repka

silviklh

to suhlasim s vami.. moje na foto vyzeraju mensie ovela a vyzeraju velmi gulato.. v skutocnosti su prirodzenejsie...

repka

jajka555

sa bojis, aby si nemala mensiu potom? aj ja som mala 75D .. a teraz sa nenatlacim do 75D ... a je mi to aj obvod velky, tak nosim 70F ...