Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

dadka111

Tak to mas presne to, co mi Cerven navrhol :-) no tak sa tesim na fotky, velmi som zvedava ako vyzeraju, ja som o 2-3 cm vyssia a mam o 2-3 kg menej, ale myslim ze to ukaze podobne na hrudi :-) kolko mas pod prsiami obvod? Ja mam 67-8 cm.

solnicka

baby ktore idete teraz v novembri na opky do BB k Cervenovi kolko vas to bude stat?
Ja som mala ist vo feb ale akosi to nevyslo tak idem teraz ale viem ze sa ceny pomenili... aspon tak nejak priblizne. Dakujem

jajka555

xexenka
a to ti daval pod sval? ako dlho si po operacii? ale mas cas na rozmyslanie, a pred operaciou to este prekonzultujete s lekarom, drzim palce :)

xexenka

jajka555
noo oni su neni vobec pekne, vcera mi to Dr. potvrdil, klesli, vyzeraju ako norm. prsia po odkojeni, netusil, ze mi tak zareaguju. ja odchadzam o mesiac do USA na 1 rok, tak sme dali opku ked sa vratim 2012 na december, aby som pak necakala a hned mala termin.
ja som neni "tintitko", mam 175cm vysku, takze aj tieto 400ml vyzeraju malicke, rozmyslali sme aj o 600ml, ale toho sa ja bojim, uz toto su na mna velke :D
ale vse sa moze po roku zmenit, podla postavy sa to upresni, ci schudnem/priberiem...

jajka555

xexenka
ja na tvojich prsiach nevidim nic zle, podla mna su velmi pekne. 550tky, tak to budu uz riadne prsia :)) kedy planujes ist na reopku?

dadka111

lucy1990 ano mam anatomy vykoky profil 515ml a do galerky sa dam neskor.A meriam 167cm a vazim 55kg ale su na moju postavu aku rat

dadka111

vladka19 ahoj to mi rd. odporucil ako pises aby mi ich vyplnil ale su dost tazke a tvrde a obvod teraz mam 103cm a mala som 90cm neskor dam aj fotky do galerky