Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

ahojte ja som mala ist na op 22.9,ale ochorela som tak sa mi to presuva az na november mam navrhnute 290ml anatomicke a stredny profil ale ked som povedala ze chcem trosku vacsie tak ze 320ml stredny profil a znacka nagor mi ostava tak mi prosim poradte nemam ziadny zaklad a doki povedal ze 290 su pre mna akurat ale na druhej konzultacii povedal ze aj 320 sa zmestia ...dakujem za vasu pomoc

dadka111

lucy1990 pod prsiami mam 70cm a nerobil mi modelaciu iba mi ich vyplnil ale su dobre a pevne ved uvidim ake budu ked odpuchnu teraz su riadne velke a dnes mam treti den a uz sa citim lepsie mam s toho radost

solnicka

davidoff
Dakujem...ja by som mala mat 300 stredny profil eurosilikon tak uvidime a ty mas ke mat?
no cena sa zmenila lebo ja som mala platit cca 2100...ale tak s tym som ratala....

davidoff

solnicka

Cena za operáciu 1013EUR+cena narkózy 330EUR, cena za lôžko 125 EUR+cena implantátov ja mám 1020 EUR+pooperačná podprda ja mám 65EUR ja to mám spolu 2553 za prsia, ide mi robiť aj rhinoplastiku tá bude stáť +880 EUR. Neviem aké si mala mať implantáty, ak máš iné ako ja, ja mám eurosilikony, tak bude cena iná tých implošov. A plus ešte predoperačné, mňa výnde v Novamede okolo 50 EUR

diamond26

Babeny myslite si ze to bude moc vadit ak si na jednu noc tu podprdu nedam a pojdem bez nej alebo v niakej normalnej ??(V nedelu to bude mesiac od opky)Chcem ist v sobotu na disko a zo vsetkych handiet mi ta hnusna podprda trcii :o// uz neviem co si mam obliekat.......