Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

dadulienka
kludne chod do väcsich, uvidis nebudes lutovat! Ja som sa bala dat si 400 a teraz som s velkostou spokojna, keby boli trocha väcsie tak by som tiez nebola proti... neboj sa nas doktor vie co robi ;-)

arri

diamond26
skus si radsej upravit kostice, troska ich poohybat, neriskuj este nemas tkanivo zahojene, aby si potom nemala pokles.

diamond26

Manula

Mne povedali ze do kontroly ju mam nosit ..hroznee :DD a na kontrolu idem okolo 17 oktobra...ale tak na disko si ju nedam jedna noc ma nezabije ako sama pises :)..Ja som si skusala normalnu podprdu ale vobec mi neprilieha tam pod prsami nevies preco ?a necitim sa v nej dobre tak ma to tlaci ..tak pojdem radsej bez ....snad tie prsia nestratim niekde :D

xexenka

vladka19

to neni ani v kozi, proste mi cely ten prsnik zostal taky ovisnutý, a iba hore mam kopceky, co je pekné, že mám aspoň dekolt, ale inak nič moc :/
ja som bola v BB.
odfotim a doplním, aj keď sa nerada vidím, bo sa mi to pri pohľade na foto ostatných, vôôôbec nepáči :(

manula

diamond,
podla mna v pohode mozes, ved ja uz tyzden nenosim tu podprdu iba na noc a mesiac od opky budem mat 3.10....u cervena staci nosit 3 tyzdne poprdu vkuse potom uz len 3 tyzdne na noc..

davidoff

aj ja sa bojím že na poslednú chvílu ochoriem, už som mala manžela teraz chorého aj obidve deti, tak čakám že za 11 dní mám termín OP a ja ochoriem. Dúfam že nie, asi by ma porazilo

dadulienka8285

prvy termin som uz mala v auguste ale maly bol chory tak sme to prelozili na september a den pred op som ochorela ja ,to len teraz je nejaka dlha cakacia doba...no mne najprv navrhol 290ml ,ale zdalo sa mi to malo tak som bola na dalsej konzultacii ci by sa mi nedali dat vacsie tak mi dal 320 nagorky to je to same ako tmm2 305ml ES, ale ja som chcela nagorky

leus

a to ti dal tak skoro nahradny termin ?hm ked ti povedal ze aj 320, tak to nechaj na neho asi vie co robi, vsetky tu su spokojne ...ja do chirmedu tiez v novembri

davidoff

dadulienka

rozhodne väčšie, neboj sa, budú dobré, ak si môžeš vybrať daj si väčšie, mne navrhol 300 až 350, a vybrala som si 350 a viem že ľutovať nebudem. Každá jedna tu radí ak si môže pacientka vybrať, nech si vybere tie väčšie. Držím palce :)