Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Mata ja so msi objednavala dva tyzdne pred..ale aj ked sa v niektorých pripadoch objednavali den predtým,vsetko sa stihlo :)

Mata221

ahojte dievcence

chcela by som sa opytat, ze kolko najneskor sa mozu objednavat implantaty pred op? v tych papieroch je ze tak mesiac pred op. vy ste si kedy objednavali?

dakujem za odpoved

diamond26

Manula

Ak sa mozem spytat pri intimnostiach treba asi este opatrne vsak ? bojim sa ze ma priatel pripuci a to asi este nemoze vsak ?:)) nechcem sa to pytat lekara kedze je to taky sympos :DD

jajka555

repka
presne aj ja mam taky z nich pocit, ze su take natlacene a ten vrch je dominantny momentalne. ale verim, ze to vsetko este usadne, povoli, a bude to super. inak mame rovnake impl., len ja mam stredny profil, tiez mam eurosilikony, takze by sme to mali mat podobne :)) uz sa tesim na normalne podprsenky, ale to sa este nacakam :) lekar odporuca tych min 6 az 8tyzdnov nosit tu pooperacnu. pomaly si na nu zvykam, len som v nej ako v kazajke :))))

repka

jajka 555

mne sa nezmensili.. skor usadili, ale vyzeraju este vacsie ako na zaciatku.. lebo predtym som ich mala tak hore a take nejake natlacene dnu..teraz kus povolili a su dobre :) .. je to problem zohnat taku podprsenku.. vacsinou na mna cudne v obchode pozeraju :)..ale kupila som si v triumph..tam maju cislo, ale maloktore pekne... este na nete asi nieco najdem... ale do 75D nemam sancu ..vcera som len tak skusala, ale to mam skoro cele cicky von.. a 75E by bola ok, ale obvod strasne velky a to mi zapinanie vzadu vyskoci az ku krku :( .. som tri mesiace po op ..ale ako som kukala tvoje foto a mala si vacsi zaklad a 450 ak sa nemylim ako ja a vyzeraju dost velke, podla mna budes mat viac ako 75D....

diamond26

arri

Ja som si tu podprdu len skusala..nebudem ju nosit uurcite pokial mi dr nedovoli :) radsej si potom kupim bez kostic niake...