diamond, no presne, byt v strehu:D ale pohoda, opatrnejsie a aj tak pri intimnostiach..nic neboli :D a fakt to neskutocne rychlo ubehlo :)
arri, jasne...no hlavne, ze to pomohlo, to je super!!! :)
nelinka, no pri tvojich mierach nebude 350ml ani 400m vela,ale zalezi aj od zakladu samozrejme..a neda sa posudzovat, ze si videla 300ml a boli male..moja sestra ma 350ml a podla mna ma velmi velke a ja mam 400ml a prijala by som aj vacsie a nikto mi neveri, ze mam viac ml ..fotky mozes vidiet v galerii,ale to najprv musis poslat svoje fotky pred aj s nickom tvojim na barborkin mail...
dadka, to je individualne...kazdemu odpuchnu inak a niekomu sa zmensia inej nie, zalezi ,kde je opuch..:) ja mam 3 tyzdne po , vlastne takmer mesiac a nieco tam este je podla mna opuchnute, neviem tak posudit,ale menej ako hned po operacii urcite..ale nejak som si neodsledovala ..moc som si ich nestudovala a hlavne prvych 10 dni, som bola len v tej podprde a nedavala dole..
macka, 74, gratulacia k novym prsiam a vitaj medzi nami :) prsia si mozes pozriet v galerke , pisem o tom vyssie ako na to..a ako myslis s tym trpnutim v ruke, stale mas taky pocit alebo sem tam ti strpne, lebo ja mam neustale taky pocit v lavej ruke, zospodu od lakta vyssie a aj v okoli rezu pod pazuchou, take divne na dotyk akoby strpnute,ale citim to aj pri holeni je to neprijemne, taky divny pocit,ale ze vraj to je normalne..a uz to tak silno nepocitujem ako este nedavno..