Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond, no presne, byt v strehu:D ale pohoda, opatrnejsie a aj tak pri intimnostiach..nic neboli :D a fakt to neskutocne rychlo ubehlo :)

arri, jasne...no hlavne, ze to pomohlo, to je super!!! :)

nelinka, no pri tvojich mierach nebude 350ml ani 400m vela,ale zalezi aj od zakladu samozrejme..a neda sa posudzovat, ze si videla 300ml a boli male..moja sestra ma 350ml a podla mna ma velmi velke a ja mam 400ml a prijala by som aj vacsie a nikto mi neveri, ze mam viac ml ..fotky mozes vidiet v galerii,ale to najprv musis poslat svoje fotky pred aj s nickom tvojim na barborkin mail...

dadka, to je individualne...kazdemu odpuchnu inak a niekomu sa zmensia inej nie, zalezi ,kde je opuch..:) ja mam 3 tyzdne po , vlastne takmer mesiac a nieco tam este je podla mna opuchnute, neviem tak posudit,ale menej ako hned po operacii urcite..ale nejak som si neodsledovala ..moc som si ich nestudovala a hlavne prvych 10 dni, som bola len v tej podprde a nedavala dole..

macka, 74, gratulacia k novym prsiam a vitaj medzi nami :) prsia si mozes pozriet v galerke , pisem o tom vyssie ako na to..a ako myslis s tym trpnutim v ruke, stale mas taky pocit alebo sem tam ti strpne, lebo ja mam neustale taky pocit v lavej ruke, zospodu od lakta vyssie a aj v okoli rezu pod pazuchou, take divne na dotyk akoby strpnute,ale citim to aj pri holeni je to neprijemne, taky divny pocit,ale ze vraj to je normalne..a uz to tak silno nepocitujem ako este nedavno..

Macka74

Ahoj baby,mam 2 t. po opke,pod sval, 305 ml,pooperacny priebeh v pohode, sadla som si sama hned,bez pomoci, ziadne horibilne scenare ohladne bolesti.Kde sa daju pozriet Vase fotky?Som tu nova.Kludne poslem aj ja,ci je to v norme.Mne sa zda, ze ich mam strasne vysoko,ta horna cast strasne dominuje,su anatomicke.Asi som si mala dat okruhle.Inak, mal niekto po opke alebo teda s implantatmi problem, ze by mu trpla ruka?Prosim o nazory, hrozne sa bojim, ze mi tam ten implantat tlaci a budem mat dlhodobe problemy s rukou dalsiu opku.

nelinka22887

Ahojte dievčagtá ja sa tiež odhodlávam dať si prsia ale az narok po lete kedze az potom dostanem nejaku tu poistku :) svoje mam medzi A-B nemam este deti, mam 25 ale chcela by som tie prsia, dali by sa aj niekde vidiet fotky????chcela by som asi tych 350ml ak sa bude dat, nebude to vela??? videla sa u jednej baby 300ml mne sa zdali male co ja viem no ona mala asi 50kg chuducka ale zdali sa mi male ja mam tych 57 a 170cm, nejake rady a nazory potešia :) dakujem

arri

mata221
ja som si ich objednavala 4 dni pred op-kou, mne volali vtedy ze sa uvolnil termin, a vobec to nebol problem :-)
dadulienka
ja som doktorovi povedala ze chcem znova do D-cok (ako pred tehotenstvom) a on mi hned navrhol 400 potom iba povedal ze zmestilo by sa aj viac ale ja ze nie, ze chcem D-cka.
manula
ja som nosila cez den podprdu, teda este nosim a to som pol roka po, lebo uz na stehoch mi doktor podlepoval prave prso kvoli poklesu a na dalsej kontrole obidve takze som to chcela zachranit a vyhnut sa reopke co sa mi aj podarilo :-)))

diamond26

manula

to aby som bola stale v strehu :D..Nech uz to mame zahojenee a bude dobre:))......ako rychlo to ubehlo v nedelu bude mesiac od opky..neskutocnee..a to spanie na chrbte normalne sa divim samej sebe ako to mozem zvladat :D uz by som si lahla aj inaac,aspon na bok uff..:o//..

manula

zuza123,
ja som ziaden aescin nebrala po opke :)

arri, a ty si tu podprdu nosila dlhsie ako 3 tyzdne cez den???

diamond, nikto nam tu na tie intimnosti neodpovedal :)))) podla mna mozme v pohode,ale samozrejme s ohladom na silikace a bolesti ...ziadne pripucovanie a stlacanie, skor nevsimanie si hornej casti tela :D

dadulienka8285

mata 221 mne dali prvy termin tyzden po konzultacii a hned v ten den som si ich objednavala tak som mala na to tyzden ...ale treba radsej skor ,aby typ ktory potrebujes bol na sklade

dadulienka8285

arri
a nakoniec si si dala 400ml?
tak velkostou velky rozdiel nie je v projekcii len 3ml a do stran 0.5ml tak podla mna 290 a 320 nie je moc ...tak to asi risknem aj ked doki vravel ze 290 si na mne vie predstavit ale ked som spekulovala s velkostou ze vacsie tak povedal ze 320mozu byt :))))
len vobec neviem aka to bude realna velkost ked nemam ziadny zaklad a 290 by boli B tak 320 asi tiez ,ze?