Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

manula,

ty si strasne zlata :) dakujem za odpoved..No vsak to, ze v podstate chcem take ako mam v podprsenke, samozrejme hned ako pridem domov, vzdy davam dole podprdu, lebo to neznesiem a potom zacnu tie spekulacie :) ale akonahle som s kamoskami alebo niekde, hocikde na chate vzdy ju mam..A urcite to musi byt uzasny pocit ist bez podprsenky, teda ja budem asi len vo veciach kde nie su vidno bradavky, lebo to asi nie je na mna, ist tak medzi ludi, ale kto vie :)

No aj to mi bude luto, tych podprseniek, lebo niektore mam take zabudovane vystuze a aj velmi pekne :) a VS ma take ze vacsinou len vystuzene..

No na mna ked sa pozrel doktor, tak mi ukazal aj 260 tusim 280 a 300 a najprv teda daval aj menej, ale potom povedal ze no aj tie 300 sa zmestia ale budu trosku vacsie na mne k mojej postave a preto nadtym tak rozmyslam a urcite nechcem hlavne menit ziadne oblecko :)

A ked sa mozem oypatat kolko mate rokov ty a sestra? ona ma tiez okruhle a dr. Cervena?

davidoff

Manula

áno, ja si tiež myslím že pri tej mojej výške 170cm budú tie 350ml dobré. Tak sa teším za 10 dní budem medzi vami cickaňami a samozrejme sa pofotím, tak sa teším že sa už nemôžem dočkať a vôbec sa nebojím, možno to príde ešte ten strach ale pevne verím že už nepríde, že už odišiel, lebo som ho mala na začiatku keď som sa rozhodovala, teraz úplne ustúpil a pevne verím že sa nevráti. Potom sa nafotím, idem si dať robiť aj nos, tak pošlem do galérky aj nos PRED a nos PO, aby ste videli niektoré ktoré rozmýšlate nad opkou nosa :))) Ja budem mať 2v1 zobudím sa ako nový človek :DDD

Macka74

Inak, ja som tiez nechcela bomby,tiez som to chcela len zvacsit,aby som presne ako pisete, nemusela nosit v podprsenke druhe prsia,kedze boli velmi vystuzene a bolo mi v nich teplo. Planovala som ,ze uz vobec nebudem nosit podprdu,lebo mne lezu na nervy.Mne cchel davat hned 350,ale tolko som nechcela.Kamaratka ma 350 pod zlazou a to sa mi uz zdalo velke.Na fotke moje teraz po 2 tyzdnoch vyzeraju vacsie ako su v skutocnosti,neviem ci to len moj fotak tak skresluje.Podprsenku mam teraz ako 70 B.

Macka74

Manula-ja mam rez pod prsnikmi,ale od zobudenia z anestezy som mala pocit, ze mi chce trpnut rameno,vtedy este nie cela horna koncatina.Dnes som sa napr. zobudila s tym, ze mam dreveny malicek,najhorsie je, ze mi to doteraz nepreslo uplne,stale akoby som mala malickovu stranu dlane a malicek strpnuty a v noci akoby mi to islo z ramena do celej ruky.Po tyzdni som to hovorila operaterovi,on na to,ze si nie je vedomy ze by poskodil nerv.Ale ja si myslim, ci to nemam nejaky utlakovy syndrom.Fotky poslem,ja mam tie prsia strasne vysoko,podla mna to malo byt nizsie.Kto je dlhsie po opke-klesnu trochu ? Mne sestricka povedala, ze tie prsia este klesnu,len neviem kedy,kedze drzia stale na rovnakom mieste.

manula

gossip,
ja ti uplne rozumiem a mala som take iste pocity ako ty pred operaciou, tiez som nechcela bomby ani take ako ma sestra, aby to vyzeralo , aj ked ma pekne samozrejme,ale na nej si tie prsia vsimnes,ale nie su to zas nejake bomby..tak som bola velmi spokojna s tym co mam po operacii,ale posledne dni som si vsimla, ze rozmyslam, ako by vyzerali vacsie, lebo ja mam asi take ake by si k postave chcela ty..ze nemusim menit oblecenie, dokonca niektore podprsenky som si mohla aj nechat, vybrala som len rozne vystuzovace a vyplnovace,ale na to, ze mam nove podprsenky C,D nejak nie su velke..a ked mam obyc podprsenku pod trickom, vobec to nie je rozdiel,ale samozrejme vtedy som mala velke podrdy a velmi push up...tie 300ml urcite budu asi tak akurat pre teba a mozno aj malo ti bude, tym, ze si vyssia tak urcite aj 350ml by bolo vhodne..a pises, ze v podprsenke sa este zvacsia, no nezvacsia, iba pokial budes nosit push up a vystuzene a my so sestrou sme uz konecne nechceli nosit presne taketo, v ktorych je aj teplo v lete, takze uz ich umelo zvacsovat nechceme, najradsej bez podprseniek :)) aj ked ja na to musim najst este odvahu, sestra tam poriadne ani podprsenky nenosi a ak tak uplne tenke alebo sportove...vies, to aj ja som hovorila, ze chcem akurat a ze vraj aj mam,ale teraz mam iny nazor :D

davidoff,

suhlas aj s tebou, dobre si sa rozhodla, aspon vies, ze nebudes lutovat a radsej troska vacsia ako mensie, aj ked podla mna budu na tebe akurat pri tej vyske aj ked si stihlucka..budes to mat super, som velmi zvedava uz na teba :)

gossip_girl

davidoff,

ja viem ze stresujem, ale fakt sa nechcem zobudit s niecim velkym na hrudi :) Tak ti drzim palce, uz sa urcite velmi tesis, potom si ta odsledujem :) ze ake mas dojmy a tak, by ma zaujimala aj ta narkoza, ze ako ti bolo po.

davidoff

gossip_girl

neboj sa už, nebudeš ich mať velké, uvidíš že sa s nimi stotožníš raz-dva a po dvoch mesiacoch by si pristala aj na väčšie :) Ja mám 170cm a 50kg a za 10 dní idem na OP 350ml anatomické a viem že to bude dobré, také akurát, najprv som chcela 300ml aj sme sa na nich dohodli, ale povedal, že by mohli byť aj väčšie a mne to nedalo a zmenila som si to teda na 350ml. A som totálne štíhla ako laň :)) Radšej o trošku väčšie ako o trošku menšie.

gossip_girl

Ahoj manula,

si hovorila, ze tvoja sestra je chuducka a ma tie 350 ml a je to velmi velke? :) Myslis ze na mne co mam 173 a 50 kg 300 nebudu velke? Lebo ja nechcem ani oblecko menit nic, nechcem velke prsia ale akurat, lebo zas ked si pomyslim, ze este aj podprsenka tak sa zas zvacsia :)

Lia86

Macka,

Posli foto svojich prsiek na baskabahnova@centrum.sk, a barborka ti nasledne posle link a pristupove udaje. Ak mas, bolo by fajn aj foto pred opkou, ak nie, neva. Staci cisto len foto prsiek, tvar nie. To trpnutie, zalezi odkial si mala rez, ak spod pazuchy, tak sa mohli poskodit nervove vlakna, co moze sposobovat to trpnutie, casom by sa to malo dat doporiadku, ale aj tak najlepsie by bolo spytat sa svojho lekara co ta operoval...