gossip,
ja ti uplne rozumiem a mala som take iste pocity ako ty pred operaciou, tiez som nechcela bomby ani take ako ma sestra, aby to vyzeralo , aj ked ma pekne samozrejme,ale na nej si tie prsia vsimnes,ale nie su to zas nejake bomby..tak som bola velmi spokojna s tym co mam po operacii,ale posledne dni som si vsimla, ze rozmyslam, ako by vyzerali vacsie, lebo ja mam asi take ake by si k postave chcela ty..ze nemusim menit oblecenie, dokonca niektore podprsenky som si mohla aj nechat, vybrala som len rozne vystuzovace a vyplnovace,ale na to, ze mam nove podprsenky C,D nejak nie su velke..a ked mam obyc podprsenku pod trickom, vobec to nie je rozdiel,ale samozrejme vtedy som mala velke podrdy a velmi push up...tie 300ml urcite budu asi tak akurat pre teba a mozno aj malo ti bude, tym, ze si vyssia tak urcite aj 350ml by bolo vhodne..a pises, ze v podprsenke sa este zvacsia, no nezvacsia, iba pokial budes nosit push up a vystuzene a my so sestrou sme uz konecne nechceli nosit presne taketo, v ktorych je aj teplo v lete, takze uz ich umelo zvacsovat nechceme, najradsej bez podprseniek :)) aj ked ja na to musim najst este odvahu, sestra tam poriadne ani podprsenky nenosi a ak tak uplne tenke alebo sportove...vies, to aj ja som hovorila, ze chcem akurat a ze vraj aj mam,ale teraz mam iny nazor :D
davidoff,
suhlas aj s tebou, dobre si sa rozhodla, aspon vies, ze nebudes lutovat a radsej troska vacsia ako mensie, aj ked podla mna budu na tebe akurat pri tej vyske aj ked si stihlucka..budes to mat super, som velmi zvedava uz na teba :)