Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

dadulienka8285

to Ti povie najlepšie doktor, ktorý Ti prsia uvidí, to je ťažko povedať.
Ja mám 1-ky, nejaký ten základ mám a chcela som anatomické, ktoré mi doktor schválil. Neviem či si bola už na konzultácii, predpokladám že nie, keď rozmýšľaš aký tvar silikónov vybrať. Doktor Ti určite poradí najlepšie.

KatkaLopatka

davidoff
:D ja len neviem či už takú môžem, no nič, idem objednať aspoň 5 :D z každého druhu nejakú. Len aby som sa nesekla v čísle, lebo ešte si ním niesom veľmi istá :) Hlavne nech už príde deň kedy to hnedé vrece čo sa s nim tarackam už 6 týždňov budem môcť hodiť niekam do pece :D :D :D

davidoff

Katka Lopatka

jaaaaaaaaaaaj, tak tak napíš, že chceš takú aby si vyzerala ako poriadna kosť :)))))) tak si tú kúp, tú Ti schvaľujem, tá je isto viac sexy ako tá športová na ktorú som Ti dala link, aj ja si kúpim nejakú takú potom neskôr, keď to všetko už prebolí :)))

KatkaLopatka

čo to tu dnes hádže všetko 2 krát? :D

Ano davidoff, aj ja som počula na ňu len samé chvály, ale keď ja už by som chcela knečne nejaku trošku viac sexy, aby som si konečne mohla šupnuť aspoň mini výstrh :)

davidoff

katka lopatka

ja mám túto bielu aj čiernu, ešte nemám po OP-ke ale už ich mám doma a vyzerajú super, dala som tiež na recenzie, ktoré som čítala, že tieto podprdy sú super, tak si kukni tu je link: www.luxusna-bielizen.sk

davidoff

katka lopatka

ja mám túto bielu aj čiernu, ešte nemám po OP-ke ale už ich mám doma a vyzerajú super, dala som tiež na recenzie, ktoré som čítala, že tieto podprdy sú super, tak si kukni tu je link: www.luxusna-bielizen.sk

KatkaLopatka

Ahojte cicušky (+ )( +)

Počujte, v pondelok to bude 6 týždňov čo som po opke, tak rozmýšľam akú podprsenku kúpiť, kedže mám rez pod prsiami nemôžem si dovoliť ešte s kosticami. Tak hľadám na nete nejakú aby vypadala k svetu, lebo tá pooperačna antisexy ma už fakt rozčuluje. Našla som čosi takéto -odkaz odstránený-
Myslíte, že to bude OK? Ale poraďte čo ste vy kupovali pls. :)

KatkaLopatka

Ahojte cicušky (+ )( +)

Počujte, v pondelok to bude 6 týždňov čo som po opke, tak rozmýšľam akú podprsenku kúpiť, kedže mám rez pod prsiami nemôžem si dovoliť ešte s kosticami. Tak hľadám na nete nejakú aby vypadala k svetu, lebo tá pooperačna antisexy ma už fakt rozčuluje. Našla som čosi takéto -odkaz odstránený-
Myslíte, že to bude OK? Ale poraďte čo ste vy kupovali pls. :)