Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianka1236
teraz sme take hrbane :)) ja ked sa pozriem do zrkadla je to az hroza s tym hrbom :)) ale uz sa snazim sem tam vystriet, ale len pomalinky. tebe by uz mali dat vsetko dole? nevies? bude super, ak ti daju uz len podprsenku, som zvedava ako to mas spravene :)) ja som mala vstrebatelne stehy davnejsie, mne sa vstrebavali takmer mesiac

Bianca1236

jajka juj to ti bude fakt lepsie, tie stehy ked budes mat vonku. sa mozno aj vystries :) ktovie kolko sa mne budu vstrebavat. akurat na mna mama zazera ze co sa uz nevystriem :) uz som tiez fakt zvedava ako mi to vyzera, dnes som nakukala a je to take pootlacane od vaty a podprdy, ale hoji sa to. len vidim si iba po bradavky, uz chcem vidiet aj nizsie ako to je, lebo aj znamienko pod prsom mi mali brat tak ci na to zabudli som zvedava :D

jajka555

bianka1236
ja to mam rovnako, pravidelne sa budim na strpnutie chrbta od toho spania bez pohnutia, takze sa polohujem a spim aj v takom polosede. vrch trosku odpuchol, ale este stale je to dost opuchnute. nevadi, ved sa to casom da dokopy, asi je to individualne u kazdeho. som zvedava co budes mat na kontrole v pondelok, potom daj vediet. ja pojdem asi v utorok al.stredu na stehy, tiez sa tesim :)) zas by to malo byt o cosi lepsie :))

Bianca1236

no parada, podla mna sa ti to iba hoji, a chrbat, ten zabija aj mna. z neho som dokonca az mrzuta, lebo ako pises, v noci boli najviac. ja by som uz aj spala normalne, ale sa zobudim na "prelezaniny", uplne strpnute svaly na chrbte. preto sa tlacim na ten bok, ale len co prsia dovolia. chyba mi moj kludny spanok na bruchu :( a zavidim ti tu sprchu :D ale ved uz len nedela..to nejak vydrzim :) a uz ti to aj odpucha zvrchu? uz by ti to mohlo povolit trochu ta koza

jajka555

bianka1236
mna to picha zhruba tam kde je vrchny okraj implantatu, ale je to pri roznych pohyboch a hlavne ked sa chcem zhlboka nadychnut, boli ma aj medzi lopatkami, preto si myslim, ze je to z chrbtice, lebo som stale len zhrbena a aj v noci sa budim na bolest chrbta. tiez by som si uz lahla na bok, ale sa este bojim. inak ja som sa uz vcera aj dnes normalne sprchovala a uz som si aj odlepila leukoplasty z ran, su tam chrasty, ale myslim, ze to vyzera v pohode

Bianca1236

ahoj jajka no vystriet sa nevystriem, tahaju ma rezy nazad do stavu hrbatosti :D ale bolesti nemam ziadne, v noci spavam uz trochu na boku, ale uz mam prsia cele pokrkvane ako su furt zabalene :( uz aby ma v pondelok prelepili a hadam si to budem moct aj sama uz. a teba to ako picha? kde presne? mna implose vobec, iba tie rezy

jajka555

bianka1236
mas pravdu, ze tu nejak nik nieje :)) ako sa citis? ja uz ako tak lepsie, ale picha ma dost v prsiach, podla mna je to z chrbtice. ty sa vies poriadne vystriet? ja mam pocit, ze mi to vsetko taha a bojim sa, aby som si nieco neurobila

Bianca1236

dnes je tu nejak mrtvo, alebo len ja som v taky pekny den pri pc :)
vladka19 chcela som sa spytat, kolko sa ti hojili rezy okolo bradavky po modelacii? uz mi taha na druhy tyzden, uz aby ma v pondelok zase prelepili...lezu mi tie naplaste na nervy, a v noci aj prsia, ked si na ne nemozem lahnut

davidoff

dadulienka

ahaaaaaa, tak už som sa dočítala, že si bola na konzultácii aj máš termín, tak potom v čom je problém? Nevieš sa rozhodnúť pre aký typ, lebo môžeš mať oba?